Články

Romantická dovolená v Thajsku za hubičku: Jak na to?
Thajsko turistům nabízí vyjma pláží také divokou přírodu, pusté pralesy a města plná historie. Na přeplněných tržištích si koupíte znamenité jídlo a pořídíte autentické fotografie s místními trhovci. Cestovat po Thajsku můžete na vlastní pěst nebo si vyberte fakultativní výlety v rámci pobytového zájezdu. celý článek
Pocení je přirozený proces, kterým se v těle udržuje stálá teplota a zároveň dochází k jeho pročišťování.
Charitativní Shop ProTibet funguje pod záštitou neziskové organizace MOST, o.p.s. Nákupem v eshopu podpoříte chod rozvojových projektů na pomoc Tibeťanům v Tibetu a indickém exilu.
Krásné ruce a upravené nehty nás prezentují, a proto bychom na péči o ně neměly zapomínat. Známá beauty blogerka Terry Makeup Tutorials pro nás připravila hned tři tipy, pro různé příležitosti.
V Lázních Lednice je krásně po celý rok
Je fajn vyrazit v létě k moři a v zimě na hory. Nebo obráceně, jak je vám libo a jak vám vaše finanční možnosti dovolí. Moře či hory však můžete vyměnit, v ještě lepším případě doplnit, za relaxační pobyt v lázních. celý článek
Zima, mrazy a sychravé, chladné počasí jsou zátěží nejen pro náš organismus, ale také pro naše vlasy. Jak o ně pečovat?
Vinylové podlahové krytiny jsou nejen krásné na pohled, ale také kvalitní a zcela určitě najdou uplatnění v každém interiéru.
Příjemné a komfortní bydlení je skutečnou výhrou.
Moderní čisticí přípravky mají zelenou
Období vánočního úklidu je zase tady. celý článek
Poukazy na pobyty, masáže a podobné příjemné procedury už začínají být pod stromečkem docela běžné.
Šperk je ideálním dárkem.