Články

Občas vypadám jako holčička, přiznává Karel Gott
Pětatřicetinásobný Slavík Karel Gott (70) to doma mezi samými ženami nemá zrovna lehké. Jeho dcery rychle rostou a dostávají se do období parádění. celý článek
I když Dominika Mesárošová (24) se svými silikonovými pětkami vypadá skvěle, je už skoro rok sama. Proto se vrhla se na thajský box, aby mohla nějakého mužského občas udeřit.
Moderátor Marek Eben (52) tvoří se svými dvěma bratry Kryštofem (55) a Davidem (45) skupinu Bratři Ebenové už více než pětadvacet let.
Petr Šiška (44), o kterém se před časem spekulovalo, že se stal manažerem zpěvačky Ivety Bartošové, se neustálým zvratům kolem Ivety už přestal divit. Ani se na ni nezlobí…
Pravidla stolování se občas hodí
Jste rádi, že se přes den vůbec stihnete najíst? Obvykle sníte něco z lákavé nabídky fast food, nebo zhltáte rychlý oběd v kavárně či kantýně, a na stolování podle pravidel nemáte čas? celý článek
Necelý měsíc po svatbě na Vyšehradě tokají novomanželé, zpěvák a frontman kapely Kabát Pepa Vojtek (44) a tanečnice Jovanka Skrčeská (31), stále jako hrdličky.
Bára Basiková (46) teď jede na vlně úspěchu a štěstí. Vždycky to tak nebylo. Dvakrát se rozvedla, měla i období, kdy se na ni jako na zpěvačku téměř zapomnělo.
Rosnička Tina Pletánková (39) odjakživa dokázala zaujmout nejenom tím, že věděla, jaké bude počasí příští dny, ale také pánskému oku lahodícím zevnějškem.
Plesová etiketa se stále nosí
Dámy a pánové, dovolte, abychom Vám připomněli, že plesová sezóna je stále ještě v plném proudu! celý článek
Rozešli jste se se svou láskou a máte pocit, že nemůžete dál? Rozchod vždycky bolí, ale rozhodně se nejedná o nenapravitelnou životní tragédii.
Moderátor Leoš Mareš (33) se stal na čtrnáct dní prozatímním šéfredaktorem bulvárního týdeníku Spy.
Vědci zjistili, proč rybí tuk pomáhá při léčbě pacientů, kteří prodělali infarkt. Omega-3 mastné kyseliny v něm obsažené podle nich zabraňují poškození DNA.