Články

Za rozchodem není nikdo třetí, stojí si Mareš stále za svým
O tom, že se moderátor Leoš Mareš (33) už nějakou dobu schází s milenkou Gabrielou Dvořákovou, se spekulovalo dlouho. celý článek
Inteligence je po kouření druhým nejrizikovějším faktorem pro vznik srdečních nemocí. Podle lékařů by se osvětové kampaně měly zaměřit především na osoby s nižším IQ.
Moderátorka a modelka Eva Decastelo Aichmajerová (31) se už v šestinedělí opět vrhla do práce. Ale každou volnou chvíli prožívá se synem Michaelem.
Pavel Liška (39) je jako herec zaškatulkován do rolí psychicky vychýlených lidí. Však také poprvé zaujal v titulní postavě filmu Návrat idiota. Nyní se bude prezentovat i jako televizní moderátor.
Lidé s nadváhou by měli zkusit žít na horách
Lidé, kteří se snaží zhubnout, by se měli přestěhovat do větší nadmořské výšky, tvrdí vědci. celý článek
Francouzská herečka Michele Mercierová (71), letos největší hvězda sobotního (6. 2.) Plesu v Opeře, se do Prahy nepřijela jen ukázat svým příznivcům.
Návrhářka ukrajinského původu Natali Ruden (39) uspořádala minulý týden velkolepou módní přehlídku inspirovanou diamanty.
Zpěvačka Eva Pilarová(70) chystá velké koncertní turné. Zazpívá na něm své slavné duety. A její původní partnery zastoupí zpěváci o mnoho let mladší. Když jim Eva Pilarová nabídla spolupráci,...
Janské Lázně a Černá hora – ideální místo pro rodinnou dovolenou
Janské Lázně jsou klidným horským lázeňským městečkem s nevšední historií a jako jediné lázně v Krkonoších jsou raritou mezi ostatními horskými středisky. celý článek
Moderátorka Zuzana Belohorcová (33) porodila dceru Salmu Hájek. Přestože se porod neobešel bez komplikací, Salma se nakonec dostala na svět živá a zdravá.
Pití alkoholu může být pro srdce mužů prospěšné, pro ženy to však neplatí. Vědci přesto nedoporučují, aby s ním silnější polovina lidstva začínala s nadějí, že se vyhne srdečním nemocem.
Chcete překvapit svého partnera, nebo svést muže Vašich snů? Potřebujete obnovit tu nejintimnější část Vaší garderoby? Anebo si prostě chcete udělat radost? Vyberte si krásné spodní prádlo!...