Články

Jídlo a pití pomáhá překonat bolest
Ukusování čokolády, ale třeba i sklenka vody, může pomoci utlumit nepohodlí a bolest. Tvrdí to nový výzkum americké Chicago University. celý článek
Ostře sledovaný milenecký pár Šárka Vaňková (21) a Daniel Hůlka (41) už má za sebou i několik konfliktů.
Herec a režisér Petr Jákl (36) se obává o svou bezpečnost. Má k tomu možná důvod, jeho tým právě dokončuje natáčení nového českého filmu Kajínek.
Zpěvačka Monika Absolonová (33) si život bez auta nedovede představit. Fakt, že by mohla přijít o řidičák, jí proto doslova nahání hrůzu.
Proč se ženám líbí zženštilí muži? Možná za to může antikoncepce
Proč se některým ženám líbí jemné rysy Orlanda Bloooma, kdežto jiné zaujme spíš ostře řezaná tvář Daniela Craiga? celý článek
Muzikálový zpěvák, brzy i trojnásobný otec Petr Kolář (42), se už několikrát umístil v soutěži Český slavík Mattoni na druhém místě za Karlem Gottem.
Modelka Daniela Peštová (38) se stala jedním z pěti porotců v anketě Elle Style Awards o nejlepší umělce v oblasti módy a stylu.
Moderátorka Štěpánka Duchková (36) patří mezi nejlépe oblečené ženy českého showbyznyzu. Nepotrpí si na extravagance, ale vždycky na elegantní módu.
Děti vyléčené z rakoviny se v dospělosti méně často žení či vdávají
Trauma z prodělané nebezpečné nemoci se celý život odráží na psychice. celý článek
Herečka a zpěvačka Světlana Nálepková (49) je velkou milovnicí koní. A to, jak tvrdí, v jakékoli podobě.
Zpěvačka Heidi Janků (46) už letos zvládla devadesát koncertů a třicet jich má ještě před sebou.
Působí suverénně, ženy po něm i dnes šílí. Ve skutečnosti je ale zpěvák Daniel Hůlka (41), muž s uhrančivýma očima, prošedivělými dlouhými vlasy, pěkný trémista.