Prádlo Calvin Klein hýčká pohodlím a provokuje sexy střihem

02.05.2017 | Módní tipy | Nákupy

Dnešní doba má oproti historii mnohé nesporné výhody – jednou z nich je ta, že když chcete vypadat sexy, nemusíte se nechat poutat do šněrovaček jako před stovkami let anebo používat nepříjemné umělé materiály jako před několika desetiletími. Pohodlí a šmrnc už nejsou v rozporu.

Aby bylo spodní prádlo skutečně pohodlné, musí být zejména z příjemného a trvanlivého materiálu a mít padnoucí střih. K čemu jsou vám kalhotky, které sice při prvních pár nošení padnou jako ulité, ale po několika vyprání se vám zvětší o jedno číslo? Proto je dobré se i při výběru spodního prádla soustředit nejen na to, jak se nám líbí, ale i na značku – ne proto, že byste byli snobové, ale protože chcete, aby prádlo vypadalo i po delší době dobře.

Kdo jen trošku sleduje módu, tak ví, že „doba značková“ je už pryč. Ne, že by se poslední móda odvrátila od značkových oděvů a upřednostnila „no name“ ze supermarketů, to samozřejmě ne. Ale moderní oblečení už dnes nekřičí do světa, jaké značky je, jako tomu bylo před pár lety. Oděv musí svou kvalitu dokázat sám, aniž by ji dával najevo nepřehlédnutelným logem. Jako u všeho však existují výjimky.

pohodlne spodni pradlo CK

Spodní prádlo Calvin Klein s ikonickou gumou s nápisem je už tak proslulé, že se stalo pojmem, proti kterému nelze nic namítnout. Jméno Calvin Klein totiž není jen jen značkou, ale představuje typický americký sen, kdy se syn přistěhovalců narozený v Bronxu stal světově uznávaným módním návrhářem, jehož modely předvádělo mnoho z velkých celebrit, například Kate Moss anebo David Beckham. Právě oni se stali modely pro klasické jednoduché a zároveň nepřehlédnutelné spodní prádlo CK.

panske i damske spodni pradlo CK

Spodní prádlo Calvin Klein má šmrnc a zároveň díky sportovnímu střihu padne téměř každému. Podprsenky jsou bez kostic a některé dokonce i bezešvé, takže vás nebude nic tlačit ani omezovat při jakékoliv činnosti. Zároveň se tak podprsenka lépe přizpůsobí postavě, a to i jejím případným odchylkám, což ocení například ženy s nestejně velkými prsy. Stylové kalhotky jsou jednoduché bez zbytečných příkras, avšak vždy v perfektním střihu, ať už jde o tanga, bikiny nebo klasické kalhotky.

Kombinace materiálů je sestavena tak, aby prádlo poskytovalo maximální pohodlí. Bavlna, nylon, polyester v různých poměrech jsou vždy doplněny o elastan. Černá, bílá, šedá, to jsou základní barvy spodního prádla CK. Jen občas tuto trojici doplní růžová, červená či hnědá, případně decentní vzorek. A to je vše – méně je někdy více.

damske podprsenky CK

Jednoduchý a čistý design v prvotřídní kvalitě, to je vedle pohodlí důvod, proč je spodní prádlo CK oblíbené už po mnoho let po celém světě. Vyzkoušejte sami. Vybírejte na www.different.cz, kde je toto prádlo skladem, takže ho můžete mít už do druhého dne doma. A při objednávce na 1 000 Kč máte dopravu zdarma. Different.cz pro vás vyhledává kvalitní, originální a nevšední oblečení už téměř deset let a kromě e-shopu provozuje i dva kamenné obchody v Plzni.

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.