Co je dobré vědět o bydlení v dřevostavbách


Příjemné a komfortní bydlení je skutečnou výhrou.

Často na celý život, protože kvalitního základu se přece jen neradi vzdáváme. Znáte to také? Nebo stále ještě hledáte, váháte a nevíte nic o tom, jak se bydlí v dřevostavbě?

Dřevostavby jsou dnes jiné než za našich babiček

A přitom to podstatné - základní stavební materiál - je vlastně stále stejné. Dřevo. Obnovitelná tuzemská surovina, se kterou pracovali již naši dávní předkové, a která je stále stejně atraktivní, žádaná a oblíbená. Jedním z největších evropských dodavatelů rodinných domů na bázi dřevostavby je česká společnost RD Rýmařov. U ní máte záruku nejen v kvalitě, ceně, dlouhé životnosti, ale také v profesionálním přístupu a realizaci rodinného domu téměř bez starostí. Dnešní dřevostavba se díky novým technologiím, materiálům, systémům vytápění, modernímu vzhledu či doplňkovým řešením změnila k nepoznání. Je líbivá, praktická, funkční a vlastnostmi plně srovnatelná se zděnými domy, v mnohém je i předčí.

drevostavba od RD Rymarov

Jak se bydlí v dřevostavbě?

Odpověď na tuto otázku je nejsnadnější získat přímo od některého z majitelů dřevostavby. Většinou se jako první dozvíte, že se bydlí rychle a cenově výhodně. Výstavbu montovaného domu RD Rýmařov totiž realizuje do jednoho měsíce. Dispozičně jsou rodinné domy velmi variabilní, v nabídce typových projektů jsou jak domy s menší, tak i s velkou obytnou plochou, určené pro vícečlenné rodiny či dvougenerační bydlení. Ve všech případech se však jedná o promyšlený prostor, který nabízí komfortní bydlení a dostatek soukromí svým obyvatelům.

rodinny dum DRAGON EVO

Nižší náklady na provoz určitě potěší

Kdo hledá energeticky efektivní rodinný dům, s dřevostavbou nesáhne vedle. Dřevostavby, které jsou profesionálně provedené, se vyznačují perfektními tepelně-izolačními vlastnostmi, což je dáno již samotným principem konstrukce, tedy dřevěným rámem vyplněným kontaktně izolací. V době neustálého zvyšování cen elektřiny to oceníte! Roční vyúčtování elektřiny, kterou budete využívat na vytápění, ohřev vody a další chod domácnosti, určitě příjemně překvapí, zvlášť pokud spotřebu budete srovnávat se svým předchozím bydlením např. ve zděném bytě. Přitom se nemusíte v dřevostavbě nijak omezovat, navíc lze ještě úsporu přes zimu navýšit doplněním krbu či krbových kamen.

Tak co, už si pohodu vlastního bydlení představujete?  :-)

logo RD Rymaov

 

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.