Články

Kristina Bastien-Kloubková ujíždí na parfémech!
Kdyby nebyla tanečnicí a moderátorkou, usilovala by Kristina Bastien-Kloubková o to stát se degustátorkou voňavek, nebo alespoň pracovat ve značkové parfumérii. celý článek
Za vykonstruovanou kauzu a provokaci pokládá nejpopulárnější zpěvák Karel Gott (70) zveřejnění svého údajného osobního dopisu komunistickému prezidentovi Husákovi.
Když Joanne Mackieová (28) zjistila, že je alergická na vlastní dítě, byl to pro ni šok.
Zpěvačka Ewa Farna oslaví 12. srpna šestnáctiny prozaicky s rodiči. "Žádné velké popíjení to nebude, ale domácí rodinná oslava," vysvětlila zpěvačka.
Vodochodský nahlíží do kuchyně i celebritám!
Ivan Vodochodský (46), televizní kuchař, herec a producent ví moc dobře, která celebrita umí vařit a která se jen tak tváří, že umí, aby byla "in". celý článek
S debutovou deskou Ztrácíš získal hudebník Marek Ztracený (24) hned několik ocenění. Mimo jiné Českého slavíka za objev roku.
Bára Kolářová (25) , modelka a Česká Vicemiss z roku 2006, se v září chystá definitivně ukončit školu. A to si zaslouží pořádnou odměnu.
Jak to tak vypadá, letošní léto bude poněkud více uplakané než obvykle. Pikniková sezóna je však v plném proudu.
Z Mádla bude Záprtek!
Přestože je léto a většina herců si užívá volno, Jiří Mádl (22) mezi ně rozhodně nepatří. celý článek
Děti, které jedí dost mléčných výrobků jako jsou sýry a jogurty a pijí dost mléka, si zvyšují šanci, že se dožijí vyššího věku.
Zpěvačka Heidi Janků (46) sice momentálně nouzi o práci nemá, přesto se bojí, aby i ji nezasáhla ekonomická krize.
Herečka Naďa Konvalinková (58) dostala v nové pohádce Hynka Bočana Zlatý voči nelehký úkol...