Články

Vignerová si na Miss World vyzkoušela život v africké buši
Dva dny strávily letošní finalistky Miss World, včetně naší Anety Vignerové (22), v Legend Safari Resortu. celý článek
Dana Morávková (38) se stala z černovlasé sexy Andrey Rubešové v primáckých Velmi křehkých vztazích nevtíravou slušňačkou Zdenou Tichou v konkurenční novácké Ordinaci v růžové zahradě.
Nejen špatná životospráva může být příčinou silné obezity u nezletilých. Podle posledních průzkumů britských vědců je příčinou i absence určitých úseků DNA.
V pořadí osmnácté cédéčko zpěváka Dalibora Jandy (56) se prý rodilo ve velkých bolestech. "Jmenuje se Hvězdné duety a zazpíval jsem si s dvanácti partnerkami.
Mobilní telefony nezpůsobují nádory mozku
Od počátku devadesátých let, kdy se začaly používat mobilní telefony, se počet mozkových nádorů nezvýšil. Dokládá to třicetiletá studie skandinávských vědců. celý článek
Film Divnovlásky podle knihy Ireny Obermannové, ve kterém exceluje Aňa Geislerová (33), byl na letošním festivalu Novoměstský hrnec smíchu vyhlášen za nejlepší televizní komedii.
Miss World 2006 a prezidentka soutěže Miss ČR Taťána Kuchařová (21) je symbolem elegantního oblečení. I proto se stala tváří módního salonu Richter.
Herec a moderátor Tomáš Krejčíř (38), vzorný otec tří dětí - jedenáctileté Dorky, osmiletého Adama a tříletého Davida -, je šťastný, že má velkou rodinu.
Krejčíř přiznává: "Ranní vstávání je pro mě katastrofa!"
Herec a moderátor Tomáš Krejčíř (38), vzorný otec tří dětí - jedenáctileté Dorky, osmiletého Adama a tříletého Davida -, je šťastný, že má velkou rodinu. celý článek
Platí to alespoň o Angličankách. Nový průzkum ukázal, že na britských ostrovech už muži nejsou pány nových technologií. Ženy je předstihly.
Charismatický herec Tomáš Hanák (52) poprvé vydal autorské písňové album a nazval ho svým jménem.
Ženy se dožívají vyššího věku než muži a není to tím, že mají lehčí život. Japonští vědci se domnívají, že našli skutečný důvod. Dámy jsou k tomu totiž geneticky naprogramované.