Nadělte si krásné a zdravé vlasy s Revitalon Forte


Zima, mrazy a sychravé, chladné počasí jsou zátěží nejen pro náš organismus, ale také pro naše vlasy. Jak o ně pečovat?

Stejně jako v extrémně horkých dnech má suchý vzduch vytápěných místností za následek lámavost vlasů, jejich nadměrné vypadávání nebo ztrátu lesku. Hledáte něco, co vaše vlasy vrátí do skvělé kondice a dopřeje jim zasloužený oddych?

Jak dodat svým vlasům potřebné látka a vrátit jim sílu a lesk v pohodlí domova? Přeci pomocí kapslí Revitalon Forte od VITARu. Tento doplněk stravy obsahuje rostlinné extrakty, minerální látky, vitamíny a důležité aminokyseliny, které vyživí vlasy přímo od kořínků a zároveň přispívají k udržení jejich zdraví. Výhodou je také silnější složení, které umožní užívání pouze jediné kapsle denně, což byl krok vstříc požadavkům zákaznic, které nechtěly na dávkování myslet 3x denně.

Revitalon Forte 30 kapslí

A z čeho se Revitalon Forte skládá?

  • Aminokyseliny – ty jsou základem pro tvorbu bílkovin a pomáhají utvářet strukturu vlasů i nehtů  
  • Biotin – pro zdraví vlasů a pokožky
  • Měď – zachovává přirozenou barvu vlasů
  • Zinek, selen a extrakt z přesličky – napomáhají ke zlepšení vzhledu a struktury nejen vlasů, ale i nehtů a pokožky
  • Vitamín B6 – má podíl na tvorbě aminokyseliny zvané L-cystein
  • Vitamín C – působí jako antioxidant a podporuje tak imunitní systém a tvorbu kolagenu, který je nezbytný pro strukturu pokožky a krevních cév
  • Pivovarské kvasnice – obsahují komplexní spektrum B-vitamínů
  • Extrakt z kopřivy – se doporučuje užívat při problémech s vlasy

Revitalon Forte 90 kapslí

Co je vlastně keratin?

Všichni už jsme slyšeli o keratinu a víme, že vlasům prospívá. Spousta z nás ale ve skutečnosti neví, co je vlastně zač. Keratin je bílkovina, která tvoří strukturu vlasů i nehtů, a proto má velkou úlohu na jejich kvalitě. Základními stavebními kameny keratinu jsou aminokyseliny.

Proč právě Revitalon Forte?

VITAR disponuje velmi zkušeným vývojovým oddělením, které se snaží připravit to nejlepší, všechny výrobky zkouší sami na sobě a v případě Revitalonu Forte schválili až osmou verzi, aby byli zákazníci maximálně spokojení. Nikdy by nepřišli na trh s něčím, o čem jsou 100% přesvědčeni, že pomáhá a splňuje přísné požadavky.

Revitalon Forte potěší nejen na Vánoce v krásném dárkovém balení. Kromě 30kapslového balení je k dostání také 90kapslové, které obsahuje i dárek, a to luxusní náramek z vysoce leštěné chirurgické oceli se zirkony nebo měsíční dávku ZDARMA. Kromě krásných vlasů si můžete nadělit i krásný šperk.

Náramek Revitalon

Revitalon Forte pro komplexní péči o vlasy je k dostání v lékárně nebo na www.nasevitaminy.cz.

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.