Články

A jojo efekt nemá šanci!
Také už se Vám podařilo několikrát zhubnout, ale jojo efekt Vám brzy pokazil radost, protože se všechna ztracená kila zase rychle vrátila? Vyzkoušejte námi ověřené tipy a jojo efekt nemá šanci. celý článek
Zlatý prsten, přívěsek, náramek, anebo jiný dárek ze vzácného kovu nenechá nikoho na pochybách, že jej opravdu milujete. Připravili jsme pro Vás několik inspirativních tipů na zlaté dárky z...
Dala jste si předsevzetí, že od nového roku budete žít zdravěji? Dobrá volba, ale pozor, ať to nepřeženete! Odborníci varují: čím dál větší počet žen postihuje posedlost zdravou výživou: ortorexie.
Nechte se inspirovat našimi módními tipy a buďte šik v práci i ve společnosti.
Oslňte okolí svým vzhledem!
Abychom si naplno užily plesovou sezónu, potřebujeme vypadat skvěle. To znamená mít dokonalé šaty a perfektní make-up. Večerní líčení si žádá nápadnější zvýraznění očních partií. celý článek
Již několik let nechodím do kadeřnického salonu, ale stříhá mě kamarádka kadeřnice doma. Do nedávna mi dělala i melír, až jsem udělala velkou chybu a vlasy si velmi poškodila.
Máte poslední dobou pocit, že je na Vás Váš partner alergický, anebo naopak Vy začínáte mít alergii na něho? Je u Vás doma už nějakou dobu dusno jako před bouří? Na vině může být ponorková nemoc.
Pořiďte si módní bundu. Nebo si udělejte radost novými šaty, vždyť plesová sezóna je v plném proudu!
Moderní rolety oknům sluší
Potřebu chránit si své soukromí pociťujeme všichni. Ovšem ne každé řešení v sobě dokáže spojit estetické s užitečným. Moderní rolety mezi taková řešení patří. Příjemný vzhled a vynikající užitné vlastnosti je řadí mezi nejoblíbenější prvky stínící techniky vůbec. Pořiďte si je na svá okna také Vy! celý článek
S prvními sněhovými vločkami přichází plesová sezóna. Že ještě nemáte šaty? Poradíme Vám, jaké vybrat, aby vynikly přednosti Vaší postavy, a případné drobné nedostatky zůstaly rafinovaně ukryty.
Také vám připadá zima nekonečně dlouhá, přestože ta letošní ještě ani nezačala? Nechte se inspirovat ptáky a odleťte do teplých krajin! Třeba do Egypta, kde je krásně teplo po celý rok.
Bojujete s nadváhou? Nejste spokojeni se svým vzhledem? Necítíte se ve svém těle dobře? Zhubněte! Máme pro Vás zaručený tip, jak zhubnout bez hladu a stresu.