Články

Michaela, 18 let
Město: Praha celý článek
Pánové, chcete být sexy? Moc se neusmívejte. Dámy, vy tuto radu naopak ignorujte. Usmívejte se.
Brzy to bude rok, co se dala modelka Hanka Svobodová dohromady s moderátorem Leošem Marešem. A přestože jim spousta lidí prorokovala brzký rozchod, chodí spolu vesele dál.
Reakce lidského mozku jsou ovlivněny tím, jak vnímáme společenský statut ostatních. Potvrzuje to nedávná studie britských a amerických vědců.
Letošním hitem jsou neonové laky na nehty
Jaké jsou trendy v barvách laků na nehty pro léto 2011? Našli jsme je pro vás v nabídce od OPI. Všechny laky stojí 330 Kč, snadno se nanáší a jsou opravdu kvalitní. celý článek
Sháníte nové plavky na léto? V tom případě se určitě nezapomeňte podívat na novou kolekci plavek v H&M.
David Beckham sice momentálně hraje za americký fotbalový klub LA Galaxy, ale najde si čas i na módu. Teď zrovna navrhuje svou kolekci pánského spodního prádla.
Herečka Jennifer Aniston v novém filmu Horrible Bosses odhodila image hodné holky ze sousedství. Natočila řadu scén, kde je jen ve spodním prádle, a dokonce i jednu scénu "nahoře bez".
Jak nosit šátky
Šátek je na jaro a léto nepostradatelným doplňkem, protože má mnoho využití. Našli jsme pro vás několik inspirací, jak ho nosit, u skvělé italské blogerky Chiary Ferragni, která to se šátky umí. celý článek
Město: Praha
K sexuálnímu vyvrcholení žen dochází dvěma způsoby. Dokládá to poslední výzkum amerických expertů na lidský mozek.
Trápí Vás nedokonalosti postavy, ale třeba také vývojové vady, křečové žíly, pokleslá víčka, anebo ortopedické problémy?