Články

Ovale Lifting – zpevněte kontury svého obličeje
Hledáte účinné řešení v boji proti vráskám a proti povadlým rysům obličeje? Vyzkoušejte novinku Rostlinné kosmetiky Yves Rocher, která účinně bojuje proti známkám stárnutí pleti a pleť vyhlazuje díky aktivním výtažkům z rakytníku. Objevte program proti povadlým rysům obličeje – objevte Ovale Lifting. celý článek
Suri Cruise, dcera herců Toma Cruise a Katie Holmes, má i přes útlý věk sbírku značkových bot, jejíž cena se odhaduje na 150 000 dolarů (2,5 milionu Kč).
Nedostatek pohybu a obezita představují pro většinu lidí větší nebezpečí než chemikálie. Poukazují na to američtí vědci.
David a Victoria Beckhamovi dali svému čtvrtému dítěti jméno Seven čili "sedm".
Šířka obličeje prozradí, zda je muž důvěryhodný, nebo bude podvádět
Na žebříčku vlastností, které ženy u mužů hledají, by se šířka obličeje jistě umístila někde zcela dole. Vědci však zjistili, že právě tento rys může pomoci předpovědět, zda bude muž věrný. celý článek
Hledáte zajímavé a originální jméno pro svého čtyřnohého přítele? Jména pro psy inspirovaná českými celebritami se mohou stát Vaším dobrým vodítkem.
Petra z LovelyHair je krásná, mladá a hlavně velmi úspěšná blogerka. Za velmi krátkou dobu si svou originalitou získala obrovský počet věrných čtenářek.
Letos se na pláže vrací styl 70. let a s ním i háčkované plavky. Pozor, nemusíte zůstat jen u tradiční bílé barvy, kterou si běžně spojujeme s háčkováním a krajkou.
Lázně Mšené nabízejí programy nejen pro dámy
Cítíte se unavená, neupravená, vytrácí se Vám sebevědomí a máte pocit, že nic nezvládáte? Pak je ten nejvyšší čas, abyste zajela načerpat nové síly, a přibrala přitom ne na váze, ale na kráse. celý článek
.. důkazem je jedna z nejlepších českých módních blogerek - Nikola Pospíšil Šiková, která celých 9 měsíců dokumentovala své outfity i pocity během svého těhotenství.
Nedospalí lidé vypadají méně přitažlivě a méně zdravě než ti, kdo se mohou vyspat dosyta.
Modelka a herečka Nikol Moravcová, dlouhonohá blonďatá kráska, je v posledních letech vždy ozdobou Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech.