Inspirace na krásné nehty podle beauty blogerky Terky


Krásné ruce a upravené nehty nás prezentují, a proto bychom na péči o ně neměly zapomínat. Známá beauty blogerka Terry Makeup Tutorials pro nás připravila hned tři tipy, pro různé příležitosti.

Gel lak už je ve celkem rozšířeným trendem nejen ve světe, ale také u nás. K dostání je i pro nás, smrtelnice, takže už nemusíme spoléhat na drahé návštěvy salonů. Gel lak navíc nezatěžuje nehty tolik, jako klasický gel, ale zároveň slibuje dlouhou výdrž, a proto nemusíme mít strach, že se nám barva z nehtů oloupe dřív, než ji stihneme předvést světu.

Blogerka a youtuberka Terka z kanálu Terry Makeup Tutorials vyzkoušela gel laky a další produkty z e-shopu nehtyprofi.cz a připravila si pro nás tutorial na 3 nehtové looky, které zvládne opravdu každá žena.

Nehty pod stromeček

Na tematickou vánoční manikúru Terka použila červený a bílý gel lak Amazing a nehty doplnila jednoduchým zdobením. Nejen, že to jednoduše vypadá, ono to jednoduché je! Jistě si je zvládnete takto upravit i vy.

Vánoční nehty

Krásné ruce i ve všední den

Nahé barvičky jsou velmi trendy v každém počasí i ročním období. Tmavé třpytky působí elegantně, jemně a přesto originálně, a proto určitě nešlápnete vedle, když vyzkoušíte Terky druhý nail art. 

Na běžné nošení

Plesová manikúra

Plesy jsou pro nás ženy příležitostí k tomu, abychom se upravily více, než je obvyklé, postaraly se o krásný účes, šaty i líčení a samozřejmě také nehty. Na ples se můžete odvázat a použít spoustu třpytek, kamínků i zdobení, anebo zvolit jemnost, kterou si vybrala Terka.

Na ples

Na tutorialy se můžete podívat ve videu. :)

Pokud vás gel laky zaujaly a rády byste si je vyzkoušely na vlastní kůži, určitě neváhejte mrknout na stránky nehtyprofi.cz, kde seženete vše, co je potřeba k originální a krásné manikúře.

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.