V Lázních Lednice je krásně po celý rok


Je fajn vyrazit v létě k moři a v zimě na hory. Nebo obráceně, jak je vám libo a jak vám vaše finanční možnosti dovolí. Moře či hory však můžete vyměnit, v ještě lepším případě doplnit, za relaxační pobyt v lázních.

Vyjet si občas během roku na pár dní někam odpočinout je nutností k duševní i fyzické pohodě. Lidé, kterým se v práci hromadí nevybrané dny dovolené, nejsou skvělí a oddaní zaměstnanci, ale lidé, kteří riskují pocit vyhoření a zvyšují riziko chyb jak v práci, tak ve všech ostatních oblastech života – doma, při sportu, ale bohužel také za volantem. Ti, kteří si pravidelně dopřávají odpočinek, a to ten pasivní i aktivní, nejen, že se cítí mladistvěji, ale dokonce i tak vypadají.

bezen Lazenskeho domu Perla

Příjemný odpočinek na jižní Moravě

Relaxační pobyt nemusí znamenat jen masáže, vířivka a spánek, i když nic proti pár takovým dnům. Zkuste zavítat do moravských Lázní Lednice, mají zde široký výběr procedur a nejen těch klasických, ale rovněž luxusní celotělové procedury pro náročné. Svůj pobyt si navíc můžete zpestřit s výlety po Lednicko-valtickém areálu, který je nádherný ve všech ročních obdobích. V zimě a brzkém jaru máte výhodu, že si všechna turisticky atraktivní místa prohlédnete bez společnosti davů čímž získají úplně jiné kouzlo než v plné sezóně.

Oblíbený lázeňský dům Perla leží v samém srdci Lednicko-valtického areálu, obklopen pohádkovým zámky. Některé z nich můžete navštívit i v zimě. Hotel je moderním rehabilitačním zařízením, které je nejmladšími léčebnými lázněmi v České republice. Lázně Lednice poskytují široké spektrum léčebných a wellness procedur, které jsou určeny nejen lázeňským hostům, ale i dalším návštěvníkům a obyvatelům regionu. Veškerý komfort lázeňských služeb si zde můžete dopřát pod jednou střechou. Mezi nejoblíbenější patří různé druhy masáží, přísadové koupele a především celotělový zábal z mořských řas či regenerační antistresový zábal. V nabídce najdete speciální programy pro ženy, muže, seniory či sportovce.

relaxacni prisadove koupele

Léčivé třetihorní moře

Lázeňský dům Perla využívá k léčbě přírodní jodobromovou minerální vodu zvanou solanka, připomínající silně mineralizovanou vodu mořskou. Jodobromové koupele lednických lázní působí blahodárně při léčbě pohybového ústrojí nebo cévních, neurologických a gynekologických onemocněních. Léčebná voda má nejen vynikající protizánětlivé účinky, ale působí i preventivně a regeneračně. Tělo doslova omlazuje. Ponořte se do hojivé lázně a nechte působit léčivou sílu jodobromové vody! Při koupi pěti koupelí dostanete šestou zdarma.

Novinky hotelu Perla

Lázeňský dům Perla přichystal pro své klienty několik novinek. Komfortní dvoulůžkové pokoje ve druhém podlaží ubytovacího traktu se od nového roku změní na superior a budou vybaveny klimatizací, župany, skleničkami na víno a dalšími drobnostmi pro větší pohodlí lázeňských hostů. Změny se dočká i stravování. Na výběr bude nově ze tří jídel v době oběda i večeře, přičemž třetí jídlo bude vždy bezmasé, takže si na své přijdou i vegetariáni nebo ti, kteří chtějí odlehčit svůj jídelníček.

stravovani v Laznich Lednice

Rekonstrukcí projde také zázemí pánské a dámské šatny u rehabilitačního bazénu.Před pár dny byly slavnostně otevřeny nové masážní prostory, kde můžete relaxovat doslova pod rukama odborníků. Dále se pro návštěvníky rozšířila nabídka procedur o nové přísadové koupele.

nove masazni prostory Lazenskeho domu Perla

Lázně Lednice nabízejí nákup vánočních poukazů, jejichž variabilní výše vám umožní zakoupit poukaz buď na některou ze sta nabízených procedur, nebo rovnou na celý pobyt. Pokud objednáte léčebný pobyt hned na povánoční období, můžete využít lednových slev. Věnujte sobě nebo svým blízkým k Vánocům relaxační či léčebný pobyt v Lázních Lednice. Vždyť společně strávený čas je to nejvzácnější, co můžete darovat.

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.