Originální produkty z Himálaje


Charitativní Shop ProTibet funguje pod záštitou neziskové organizace MOST, o.p.s. Nákupem v eshopu podpoříte chod rozvojových projektů na pomoc Tibeťanům v Tibetu a indickém exilu.

Tradičním oblíbeným vánočním dárkem jsou darovací certifikáty, které představují oblíbenou jednorázovou formu podpory konkrétních projektů. Do certifikátu si můžete vepsat vlastní věnování a darovat jej své rodině nebo kamarádovi. Tímto dárkem uděláte radost obdarovaným nejen u Vás doma, ale hlavně tibetským dětem, seniorům nebo nomádům v dalekém Himálaji, kteří žijí v chudých podmínkách. Každoročním favoritem mezi certifikáty je Koza ProTibet, ale koupit můžete i Otop na zimu pro tibetského dědečka nebo učebnice tibetštiny pro tibetské děti.

charita pro Tibet

Kromě darovacích certifikátů si na eshopu můžete koupit i věci na sebe, velmi oblíbené jsou hebké deky v několika vzorech, ručně vyrobené vlněné ponožky v tradičním designu od žen z údolí Spiti nebo skleněné perly vytvořené tibetskými umělci podle originálních návrhů světoznámého skla murano.

triko pro podporu Tibetu

Letošní podzim a zimu věnujeme výstavě Buddhovy dcery, která je k vidění v Národní galerii v Praze a koná se pod záštitou Jeho Svatosti dalajlamy. Tato benefiční výstava podpoří tradiční vzdělání dívek v Himálaji. Na našem eshopu si můžete vybrat fotografický tisk z výstavy Buddhovy dcery a jejím zakoupením přispět na podporu vzdělání pro buddhistické mnišky z klášterní školy Kowang v severoindickém Himálaji. Kromě tohoto rozvojového rozměru navíc fotografie hezky doplní interiér.

Budhovy dcery

Shop ProTibet funguje pod záštitou neziskové organizace MOST, o.p.s.. V naší neziskové organizaci podporujeme vzdělání tibetských dětí a malých buddhistických mnichů a mnišek a zlepšujeme životní podmínky chudých tibetských seniorů a nomádských rodin. Našimi projekty i prodejem na eshopu se snažíme zachovat tibetskou kulturu. Náš eshop nabízí široký sortiment produktů vyrobených Tibeťany. U nás koupíte tibetské mísy, sošky, deky, šály a šátky, náramky, knihy, tašky, peněženky, obaly na telefon nebo buddhistické předměty.

Nakupovat můžete na www.shop.protibet.cz. A nezapomeňte, že každý Váš nákup udělá radost i na druhém konci světa.

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.