Články

Přivezte si dekoraci od Středozemního moře!
Od nedalekého Středozemního moře se obvykle vracíme o něco opálenější, krásnější a zdravější. celý článek
V poslední době se stala herečka Sandra Nováková (27) jednou z nejobsazovanějších hereček u nás.
Víte, že jako Evropané patříme mezi pouhou a ještě k tomu necelou šestinu světového obyvatelstva, která jí běžně příborem?
Operní pěvkyně světového formátu, kráska Andrea Kalivodová (32), která před třemi lety neváhala ukázat svůj půvab v pánském časopisu Playboy, dříve nad operetami i muzikály ohrnovala nos.
Co nedělat, když se chcete pomilovat?
Každému se to už někdy stalo! Schylovalo se k velmi příjemnému milostnému zážitku... celý článek
Moderátorovi nováckých Televizních novin Reyi Korantengovi (32) připadlo úvodní slovo před premiérou filmu o Michaelovi Jacksonovi This Is It.
V nové komedii režiséra Tomáše Vorla Ulovit miliardáře není Jirka Mádl (22) ani roztomilým snowboarďákem, ani uličníkem z Gymplu...
Jedním z účinkujících párů v novém pořadu České televize Duety …když hvězdy zpívají se stali zpěvačka Petra Janů (56) a sportovní komentátor Vojtěch Bernatský (34).
Jsem asi despota, myslí si Juraj Kukura
Slovenský herec a ředitel bratislavského Divadla Aréna Juraj Kukura (62) nikdy nepřijal nabídku hrát v některém v českém nebo slovenském televizním seriálu. celý článek
Zpěvačka Iva Frühlingová (27) se rozhodla odejít ze sólové dráhy.
Pohled na obrázek milovaného člověka může fungovat jako silný tišící prostředek.
Krade se všude. Přesvědčil se o tom i herec a muzikant Zdeněk Podhůrský (50), který je spoluvlastníkem několika galerií.