Články

Kateřina Sokolová: "Do Turecka se stěhovat nebudu!"
Miss ČR 2007 Kateřina Sokolová (20) se chystá koncem října uvést na trh svoji novou značku džín Miss Lollipop. celý článek
Herečka Jitka Čvančarová (31) prý v televizní inscenaci Sněžná noc absolvovala nejnáročnější roli svého života.
Milé těhulky, v minulém článečku jsme společně probraly některé z typických těhotenských obtíží, nežádoucím přibýváním na váze počínaje a zažívacími obtížemi konče.
Zpěvák Bohuš Matuš (36) má problém. Jeho milovaná maminka se od něj odstěhovala a on nezvládá každodenní péči o domácnost.
Andrea Verešová je hubenější než dřív a trpí bolestmi zad!
Slovenská modelka Andrea Verešová (29) je po porodu dvou dětí Vanessky (2,5) a půlročního Daniela Tobiase ještě hubenější než dřív. celý článek
Schovala jste své oblíbené šaty, tričko i minisukni do skříně a navlékla jste se do vytahaného svetru a starých džínů, protože léto je už definitivně pryč?
Když na člověka začnou dopadat důsledky ekonomické krize, bývá dobrá rada drahá. Přesto existují cesty, jak nepropadnout panice.
Ženino vzdělání ovlivňuje nejen délku jejího života, ale i délku života jejího partnera. Zdá se tedy, že muži, kteří hledají jen hezkou tvářičku a na mozku jim moc nezáleží, riskují život.
Zamilovaná Kalivodová plánuje dítě, ale čeká na hlas shůry!
Operní zpěvačka Andrea Kalivodová (32) je zastánkyní zodpovědného přístupu k životu, a tak nechce nic ponechávat náhodě. celý článek
I přesto, že moderátor a muzikant Marek Eben (51) onemocněl trombózou, považuje letošní rok za velmi úspěšný.
Podařilo se Vám, vypakovat celou rodinku na víkend k babičce, či na podobný delší výlet? Upřímně Vám blahopřejeme!
Zpěvačka Ewa Farna (16), která koncem října vydává své nové album s názvem Virtuální, plánuje začátkem listopadu také turné.