Články

Sagvan Tofi chce mít spoustu dětí, ale nikdy se neožení
Lamač dívčích srdcí, h erec Sagvan Tofi (45), před časem úzkostlivě tajil, že jeho partnerka Ála je těhotná. Po narození dítěte se ale zcela změnil. Dcera Satine ho zkrátka dostala! Dokonce se Korzu svěřil, že chce mít se svou přítelkyní další děti. celý článek
Lidem, kteří věnovali svou ledvinu, nehrozí, že by zemřeli předčasně. Výsledky posledních výzkumů by měly povzbudit další potenciální dárce.
Zdá se to neuvěřitelné, ale místní přísahají, že je to pravda. Už několik lidí v horách na sever od Tokia vidělo klokany. Novináři teď vačnatce hledají.
Podobný kousek, který se povedl režisérovi Zdeňku Troškovi (56), už dlouho nezažil žádný český režisér.
Káva po obědě zabrání vzniku cukrovky
Pití kávy je dobrou prevencí před vznikem diabetu. Aby bylo účinné, je dobré dopřát si šálek či více horkého nápoje po obědě. celý článek
Renata Langmannová (23), Česká Miss 2006, modelka, moderátorka a studentka policejní akademie, se "pod čepec" příliš nehrne.
Umělé osvětlení supermarketů dovede udržet špenát déle čerstvý a navíc v něm vyvolává tvorbu nových vitamínů. Totéž údajně platí i pro jiné druhy zeleniny.
V romantickém prostředí zámku Hrubá Skála pokřtila zpěvačka a soutěžící z X Factoru Kamila Nývltová (20) své stejnojmenné debutové album.
Frühlingová píše novou knihu o tajemstvích žen
Modelka a zpěvačka Iva Frühlingová (27) se opět vrhla na psaní. Její první kniha ze světa modelingu se stala doslova bestsellerem, a tak se Iva rozhodla, že napíše další, tentokrát plnou příběhů z ženského prostředí. Bude stejně úspěšná? celý článek
Chcete v mladém i zralém věku vypadat úžasně jako zpěvačka Madonna, aniž byste se přitom denně trápila namáhavým cvičením? Udělejte to jako ona a použijte k formování své postavy vibračního...
Milé dámy, jak dobře víme, boj s celulitidou není vůbec snadný. Abychom Vám v tomto boji pomohli, přinášíme tip, jak s tímto ošklivým pomerančovým strašákem pořádně zatočit!
Zatímco zpěvačka Iveta Bartošová (43) od léta slibovala, že vydá knihu o svém životě, předstihla ji její hospodyně Zlata "Golda" Dvořáková.