Když nová podlaha… tak jedině vinylová!

09.12.2016 | Bydlení

Vinylové podlahové krytiny jsou nejen krásné na pohled, ale také kvalitní a zcela určitě najdou uplatnění v každém interiéru.

Také jejich originální dekory či autentické vzhledy garantují následnou atraktivitu prostorů a oblíbenost u uživatelů.

Jakmile se po ní projdete, nelze zapomenout!

Tak přesně takové jsou vinylové podlahy, dokáží oslovit nejen příznivce rustikálního a tradičního vzhledu, ale i zastánce moderního pojetí a luxusních interiérů. Chcete to nejlepší, umíte ocenit jedinečnost designu a komfortnost? Pak jsou vinylové podlahy pro vás to pravé.

Jak snadno se pokládají, tak stejně jednoduše se i udržují, jsou pružné, tvrdé a odolné, skvěle tepelně vodivé a nabízejí se v bohaté škále vzorů, dekorů a barev, přičemž mnohé z nich dokonale imitují také přírodní materiály.

Nová řada podlah EarthWerks čeká, až je objevíte

Jednotlivé kolekce z nové řady EarthWerks představují další krok vpřed v oblasti interiérového designu. Všem zvoleným místnostem zajistí elegantní a neotřelý vzhled, nadčasovost a přinesou žádanou kvalitu, a také příjemný pocit na dotyk. Použít je lze jak v bytových, tak i v komerčních prostorech, kde je požadován současný trend podlahových krytin.

Vinylové podlahy EartWerks Tempo jsou zaměřeny na styl elegantních dílčích prken. Barevné odstíny a drážka po obvodu lamel pak jen zvyšují autentický vzhled. Musíte si sáhnout, abyste se přesvědčili, že nestojíte na klasické dřevěné podlaze! Kolekce EarthWerks Canto také preferuje vzhled dřeva, ale vzhledem k vybraným odstínům více inspirovaných přírodou a absenci drážky jsou tyto dekory jemnější a opticky plošně celistvější.

Jak už název napovídá, kolekce EarthWerks ColorWerk je vyvedena v nových trendy barvách, z nichž některé jsou výrazné a poměrně nezvyklé pro podlahové užití. Ovšem architekti a designéři si je velmi oblíbili, neboť v současných interiérech představují oživení, skvěle se doplňují s moderním nábytkem a podporují čisté linie prostor.

Představte si podlahu odolávající vysoké zátěži, vhodnou i pro podlahové vytápění, s mnohaletou zárukou, luxusního vzhledu a ve vysoké kvalitě. Představte si ve svém bytě nebo kanceláři nepřehlédnutelnou podlahu v odstínu limetkové zeleně, žlutého citronu nebo skořice. Daří se? Pokud ano, pak jste dostatečně inspirováni a nezbývá, než si vybrat jednu z variant nové řady vinylových podlah EarthWerks.

Zdroj: amadeopodlahy.cz

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.