Dovolená vašich snů za přátelskou cenu? Víme, kde hledat!

11.11.2016 | Děti a rodina | Volný čas

Co pro vás znamená dovolená?

Pro někoho je to především příjemně prožitý čas plný relaxace, pro jiného naopak ideální příležitost poznat nové místo a pro dalšího zase nedosažitelný sen, který si bohužel nemůže dovolit. Ačkoli to zní smutně, je to tak. Dovolená – to není jen platba za cestu, ale nutné je počítat i s dalšími výdaji v podobě ubytování či stravování. Není se proto čemu divit, že se celková suma za rodinnou dovolenou může vyšplhat až na desítky tisíc korun – a to si rozhodně nemůže dovolit každý. Naštěstí ale víme o řešení, které zaručeně uvítáte s nadšením!

dovolena u more

Znáte pojem last minute?

Určitě vám neunikl pojem známý jako last minute. Jedná se o levné letenky nebo levné jízdenky, které nabízí cestovní společnosti či dopravci. Stane se tak ve chvíli, kdy nějaký cestující na poslední chvíli odřekne svoji účast a společnost se za pomoci akční ceny za jeho jízdenku nebo letenku postará o maximální zaplnění daného spoje. Podobné nabídky se rozhodně neopakují každý den, proto určitě není od věci mít o takových akcích dokonalý přehled – tak, aby vám žádná z nich neunikla!

morske pobrezi v Recku

Máte čas hlídat si slevové akce?

Současná doba je nejen uspěchaná, ale i časové náročná. Ne každý si tak může dovolit přijít z práce domů a bez jakýchkoli jiných povinností zasednout k internetu a prohledávat nabídky jednotlivých společností. A právě z tohoto důvodu vznikl šikovný portál levnocestovani.cz, který veškeré akce a slevové nabídky hravě najde za vás a obratem vás o nich informuje na vámi zadanou emailovou adresu. Co to pro vás znamená? Úsporu času i financí! Nejenže tak nebudete muset dlouhé hodiny hledat ve virtuálním světě, ale zároveň i výrazně ušetříte po peněžité stránce, neboť se mnohdy jedná o jízdenky a letenky za zlomek původní ceny. A takovou nabídku zkrátka nemůžete odmítnout!

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.