Články

Chcete být dokonalá žena?
Jaká je dokonalá žena 21. století? Jak musíte vypadat a co všechno musíte zvládnout, abyste mohla pyšnit puncem dokonalosti? celý článek
Brambory patří mezi poklady české kuchyně. Lze z nich připravit nekonečné množství sladkých i slaných jídel.
Víte, který dárek potěší zároveň ženy i muže? Hezké prádlo! Pokud chcete udělat radost sobě i svému partnerovi, pořiďte si svůdnou noční košilku.
Přestože razí heslo "poctivost především", když jde do úzkých, stávají se z mnoha rodičů lháři. Aby ovlivnili chování svých dětí, dovedou se uchýlit k nejbizarnějším výmyslům.
Desatero vět, po nichž žena neotěhotní
Starý dobrý vtip praví, že nejlepší způsob, jak se vyhnout jinému stavu, je sklenka vody. Nikoli před TÍM, nikoli po TOM, ale místo TOHO. Vcelku spolehlivě proti otěhotnění ovšem může působit i lidské slovo. celý článek
Snažíte se být štíhlá a fit, přesto se často cítíte unavená? Možná by Vaše tělo ocenilo změnu životního stylu. Dělená strava je jednou z možností, jak se dostat do formy.
Žije Váš partner daleko od Vás? Tak to je Vám určitě často smutno. Na druhou stranu se zase na sebe více těšíte. Že jsou to chabá slova útěchy? Bojíte se, aby Váš vztah odloučení přežil? Poradíme...
Oblíbila jste si módní značkové oblečení? Pak si možná občas říkáte, jaká škoda, že je oblečení osvědčených značek tak drahé. Ale pozor, ono vůbec drahé být nemusí. Pokud ho nakoupíte v outletu.
Do školy už bych nešla, prozradila Gondíková
Dcera moderátorky Adély Gondíkové (37) a muzikanta Ondřeje Brouska (29) Nella nastoupila letos v září do první třídy. celý článek
Řidiče, který před námi na silnici kličkuje a nenechá se předjet, bychom neměli proklínat. Podle posledních výzkumů to vůbec nemusí dělat schválně.
Zpěvačka Monika Absolonová (34) vydala v polovině října nové Muzikálové album, na kterém se objeví její největší hity. Například od zesnulého Karla Svobody či třeba od Michala Davida.
Věčně nevyspalí novopečení rodiče se obvykle nemohou dočkat, až budou moci prospat celou noc do rána. Podle nové studie se polovina dětí budí až ráno už ve věku dvou až tří měsíců.