Darujte krásu, která nestárne


Šperk je ideálním dárkem.

Jeho výhodou je, že nevyjde tak rychle z módy jako oblečení, většinou nemusíte řešit správnou velikost a navíc, v případě kvalitního materiálu neztrácí časem na hodnotě. Darovat šperk je velice romantické. Vždyť trefíte-li se správně do vkusu svého protějšku, je dost možné, že váš dárek bude mít na těle téměř neustále. Ženy si se šperky často rády mimoděk hrají – kroutí si řetízek, popotahují náušnice nebo si točí prstýnkem – funguje to na uklidnění v momentech, kdy nemají v blízkosti pevnou mužskou náruč. A když to vezmeme ryze z praktického hlediska, tak šperk jako dárek je také skvělý díky tomu, že se snadno přepravuje a doma nezabírá místo.

zlaty retizek PANCER

Šperky přes internet ano, ale opatrně

Ne každému se chce jít do kamenného obchodu a dlouze vybírat a vysvětlovat prodavačce, co přesně hledáte, zvlášť pro muže to není prostředí, kam by se dobrovolně a s chutí vydávali. Navíc plno lidí má pocit, že si ho hned při vstupu do obchodu „zrentgenují“ a odhadují, na jak drahý šperk bude mít. Tomu se lze snadno vyhnout pomocí nákupu v internetovém obchodě.

Nákupům přes internet se už dnes asi nepodivuje nikdo. Objemy takových nákupů každoročně rostou, a to jak u levného zboží, tak i toho luxusnějšího. Je však třeba dát veliký pozor na to, aby byl prodejce důvěryhodný. Jen tak dostanete to, co jste si skutečně objednali. Bohužel u šperků tomu tak leckdy nebývá. Případy, kdy šperk prodaný na internetu nebyl z uváděného materiálu, obsahoval alergeny ve vyšším než povoleném množství nebo neměl deklarovanou ryzost, se stávají.

zlate srdicko zdobene zirkony

Proto než začnete vybírat konkrétní šperk, podívejte se na recenze obchodu, na jeho historii a hlavně, zda je registrovaný u puncovního úřadu. To zjistíte velice snadno – takový obchod si může dát na své stránky logo puncovního úřadu. Bonusem je, pokud obchod také získal ocenění Spolehlivá firma.

Šperky pro ni i pro něj

Všechny parametry uvedené výše splňuje obchod www.klenotnictvi-online.cz, kde navíc máte dopravu při nákupu nad 1 000 Kč zdarma. Teď už zbývá „jen“ vybrat to NEJ. Naštěstí máte ještě docela dost času, většinu zboží má klenotnictvi-online skladem.

U šperků platí, že by na sebe neměly prvoplánově strhávat pozornost, ale měly by nenápadně podtrhnout váš půvab. Teprve když okolí začne přemýšlet, čím to, že vám to tak sluší, všimne si elegantního šperku. Přesně to se skvěle podaří například visacím zlatým náušnicím v bílo-žluté kombinaci. Pokud pošlete „Ježíškovi“ tento tip, usnadníte mu ještě práci díky dárkové krabičce zdarma.

visaci nausnice z bileho a zluteho zlata

Darovat šperky však mohou i ženy mužům. Doba odhalené chlupaté hrudi s tlustým zlatým řetězem už je naštěstí pryč, ale třeba decentní řetízek z bílého zlata může být na muži pořádně sexy.

pansky retizek z bileho zlata

Stejně tak jako prsten, avšak nadělit ho partnerovi k Vánocům by mohlo být pochopeno jako nátlak, který muži opravdu rádi nemají. Takže raději zůstaňte u řetízku, třeba i s malým přívěskem, případně tenkém náramku, pokud váš partner nenosí hodinky.

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.