Články

Volencová dostala své dcery do televize i do knížky!
Herečka Zdeňka Žádníková-Volencová (34), populární Ivanka z Velmi křehkých vztahů, natáčí nejen televizní seriál. celý článek
Herce Kryštofa Hádka (27) můžeme vidět na prknech pražských divadel - Rokoka, Palace a Švandova divadla. A také ve filmu Bobule.
Odpíráte si sladkou čokoládu kvůli strachu z nevzhledných červených pupínků? Snažíte se omezit koupání a sprchování z důvodu Vaší suché pleti?
Zpěvák Josef Laufer, který letos v srpnu oslavil sedmdesátku, si včera (5. 10.) ke svým kulatinám nadělil jubilejní koncert v Divadle Hybernia.
Kyselina listová snižuje riziko vady plodu, radí odborníci
Kyselinu listovou si člověk nedovede sám vytvořit, a proto ji musíme přijímat ve stravě. Tato látka je velmi důležitá zejména pro těhotné ženy a ty, které se chystají otěhotnět. celý článek
Modelka a doktorka farmacie Jana Doleželová (28) nemá kvůli svým aktivitám příliš mnoho možností sledovat pěveckou soutěž Česko Slovenská SuperStar.
Političky z Věcí veřejných vzaly kampaň do svých rukou.
Po návrháři Josefu Klírovi převzala oděvní žezlo v soutěži Miss ČR návrhářka Liběna Rochová (58).
Mnoho dětí narozených v tomto století se dožije stovky
Délka života se ve většině zemí planety prodlužuje. Poslední výzkumy ukazují, že většina dětí, které se narodí v rozvinutých zemích v tomto století, se dožije sta let. celý článek
Moderátorka Top Star magazínu Gábina Partyšová (30) patří mezi nejlépe oblékané celebrity. Každý týden ji můžeme vidět na obrazovce v nové módní kreaci.
Své děti máme rádi, ale ne vždy to s nimi jde po dobrém. Výchova je dlouhodobý proces a bez trestů se bohužel občas neobejde.
Populární herečka Květa Fialová oslavila 1. září osmdesátiny. Žádnou velkou oslavu ale nedělala.