Články

Krém pro krásné řasy má vedlejší účinky. Tmavnou po něm oči!
Většina žen, zvláště pak těch světlovlasých, touží po hustších, výraznějších řasách a je ochotna pro ně mnohé obětovat. I barvu svých očí. celý článek
Muzikál Dracula vychází na CD. Zatímco na jevišti Divadla Hybernia se v hlavní roli střídají s Danielem Hůlkou (41) zpěváci Marián Vojtko (36) a Pepa Vojtek (44), na cédéčku si ani neškrtnou.
Herečka Bára Štěpánová (49) se před dvěma měsíci provdala ze svého dlouholetého milence Mirka Barabáše (46).
Zpěvačka Hana Zagorová (62) je vždy perfektně upravená a elegantní. Na módní výstřelky si nijak zvlášť nepotrpí.
Alkoholová terapie může pomoct pacientům po úrazu mozku!
Přísun alkoholu by mohl pomoci osobám po úrazu hlavy. celý článek
Herečka Jitka Čvančarová (31), která bývá někdy nazývána českou Sofií Loren, prožila deset měsíců ve vysočanských ateliérech.
Kariéra oblíbené herečky Nely Boudové (41) na rozdíl od některých jejích kolegyň nikterak neskomírá.
Moderátor, muzikant a herec Zdeněk Podhůrský (50) býval opředen nejrůznějšími skandály. Zvláště, když žil s Ivetou Bartošovou. Dnes je ale prý všechno jinak.
Připravte dítě i partnera na nového člena rodiny!
S napětím očekáváte příchod nového člena rodiny a lámete si hlavu nad tím, jak připravit na tuto změnu ostatní členy Vaší rodiny? celý článek
Prezidentka soutěže Miss ČR a vítězka Miss World 2006 Taťána Kuchařová (21) nedávno vydražila svoje šaty, ve kterých vyhrála Miss World.
I když se herec Martin Dejdar (44) stal patronem kulinářského festivalu S gulášem kolem světa, na tuto specialitu si vůbec nepotrpí.
Začala jste se zakulacovat a máte pocit, že Vám nic z Vašeho šatníku nesluší?