Darujte svým blízkým relaxaci v Lednicko-valtickém areálu


Poukazy na pobyty, masáže a podobné příjemné procedury už začínají být pod stromečkem docela běžné.

Lidé si začínají uvědomovat, že než darovat další a další věci, které si stejně člověk nejradši vybere sám, je lepší umožnit svým blízkým prožít něco příjemného.

Lázeňské pobyty mezi příjemné vytržení z běžných dní rozhodně patří a většina lázní nabízí různé druhy pobytů pro samoplátce. Vybírejte podle zaměření lázní a nabídky procedur, ale také podle polohy: někdo má raději městský ruch, jiný před ním naopak potřebuje prchnout. Příjemný personál by měl být samozřejmostí, ale bohužel tomu tak stále ještě někde není. Pokud má obdarovaný třeba potíže s chůzí, je výhodou bezbariérový přístup, a to nejen na procedury, ale i do pokojů či restaurace.

rautove stoly v Laznich Lednice

K moři na Moravu

Jedním z míst splňujících uvedená kritéria jsou jihomoravské Lázně Lednice, lázeňský dům Perla, které jsou nejmladšími léčebnými lázněmi v České republice. Navíc jsou to jediné lázně v regionu zapsaného na seznamu UNESCO. Lednicko-valtická oblast je známá nejen pro svou přírodní i architektonickou krásu a vinné sklípky, ale také pro léčivé přírodní prameny.

bazen v Laznich Lednice

Lázně Lednice využívají léčivé síly jodobromové vody, která je svým obsahem jódu jedna z nejkvalitnějších svého druhu v Evropě. Voda pochází z třetihorního moře, ukrytého v hloubce 1 250 metrů. Jodobromová voda svým chemickým složením připomíná silně mineralizovanou vodu mořskou. Během léčby dochází k vypařování jódu do ovzduší, a tak se zlepšuje mikroklima během koupele. To svým obsahem jódu převyšuje přímořské oblasti. Ke vstřebávání jódu tak dochází inhalací, kůží i sliznicemi, a právě tento celkový účinek je z léčebného hlediska velmi významný. Během léčby se reguluje nervový, srdečně-cévní a endokrinní systém.

masaze v Laznich Lednice

Klasické i exotické procedury

Léčba v Lázních Lednice je primárně zaměřena na pohybový aparát, neurologické a gynekologické nemoci. Pobyt v Lázeňském domě Perla v Lázních Lednice si ale může dopřát každý, i ten, kdo potřebuje „jen“ načerpat síly a uvolnit mysl. Ze široké nabídky lázeňských procedur, čítající více než 100 druhů, si vybere opravdu každý: masáže různého typu a v různých délkách, exotické procedury, jako je třeba masáž horkými mušlemi, masáž horkými voskem, thajská olejová masáž, tibetská masáž solnými měšci anebo shirodhara, masáž spočívající v aplikaci teplého oleje na oblast čela, neboli „třetího oka“...

ubytovani v Ladnich Lednice

Všechny služby v Lázních Lednice najdete pod jednou střechou Lázeňského domu Perla, do všech částí budovy je bezbariérový přístup a mají zde i pokoje pro imobilní hosty. Personál má vysoce profesionální přístup, zároveň ale dokáže navodit útulné rodinné prostředí. Pro ubytované hosty je rehabilitační bazén zdarma. Vánoční dárkové poukazy na léčebné i wellness pobyty v Lázních Lednice, lázeňském domě Perla můžete zakoupit už od sta korun, takže dárek pro své blízké můžete vybírat s ohledem na své finanční možnosti. Rodiče svým dospělým dětem dost často říkají, že k Vánocům nic nepotřebují. Tak co jim dát tip a příspěvek na příjemně strávených pár dní?

Svůj vánoční dárek si můžete objednat hned na www.lednicelazne.cz.

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.