Články

Aromaterapeutická kosmetika – Vaše přítelkyně v boji proti stárnutí
Která žena by netoužila po dlouhém mládí a přirozené kráse! Bohužel často ještě ani neoslavíme své pětadvacáté narozeniny a na naší tváři se začínají objevovat první vrásky. A o deset, dvacet let později? Raději ani nemluvit. Ale nebojte se, milé dámy, máme pro Vás recept, jak vymazat vrásky z Vašeho obličeje. celý článek
Máte pocit, že se v posledních letech moderní účesy příliš nemění? Rok 2011 slibuje vítané změny!
Herec Saša Rašilov (38) je ze své taneční partnerky ve StarDance nadšený. Karolína Majerníková (26) je prý velmi šikovná, krásná a zkušená.
Adventní čas se kvapem blíží. Jestlipak už víte, kde uspořádáte firemní vánoční večírek? Že ne? V tom případě se Vám jistě bude hodit náš šikovný tip.
Trvalá epilace v otázkách a odpovědích
Trvalá depilace - EASYEPIL - využívá světelný paprsek pro zničení vlasového váčku a zamezení opětovného růstu. Patří k nejúčinnějším formám a metodám trvalé depilace. celý článek
Trápí Vás pomerančová kůže? Nedovolte jí, aby Vám kazila postavu a podrývala sebevědomí. Noste speciální prádlo proti celulitidě, které dokonale vyhladí všechny problematické partie.
Když pečujeme o své tělo, neměly bychom zapomínat ani na naše nohy. Pokud svým nohám dopřejete kvalitní kosmetické přípravky, péče o ně se stane neobyčejně příjemnou záležitostí. Poradíme Vám,...
Pokud se ráda necháváte masírovat, nezůstávejte pouze u klasických masáží. Zkuste něco nového! Tantrická masáž udělá dobře Vašemu tělu i duši.
Stroužek česneku denně chrání srdce
Nejméně od 15. století před Kristem používali čínští a indičtí vědci česnek jako prostředek k ředění krve. Američtí vědci nyní zjistili, proč je konzumace čerstvého česneku tak účinná při prevenci kardiovaskulárních chorob. celý článek
Přizvání k účasti ve StarDance přijala herečka Jitka Čvančarová (32) s nadšením. Tanec je pro ni vášní. Vždyť už v dětství toužila stát se tanečnicí, baletkou, nebo krasobruslařkou.
Chcete krásné zlaté šperky za neuvěřitelně nízkou cenu? Máme tu pro Vás jeden šikovný tip. Vyberte si použité prsteny nebo náramky ze zlata.
Průzkum listu Top Sante ukázal, že ženy po čtyřicítce si v posteli věří mnohem více, než když jim bylo dvacet. Milostný život se prý také radikálně zlepší, když děti odejdou z domu.