Články

Inspirace od sousedů? Bratislavská omáčka!
Dali byste si omáčku, ale chtělo by to nějakou změnu? Nechte své recepty na rajskou, svíčkovou či koprovku v klidu odpočívat a vyzkoušejte recept našich sousedů! celý článek
Monotónní hlas si lidé spojují se sílou, mocí a sebevědomím. Snad i proto mají muži, jejichž hlas se při mluvení moc nemění, tak velký úspěch.
Zpěvák Sámer Issa (24) už neví, čím by zaujal. Snad jen tím, že by se začal chovat skromně.
Zkraje dubna oslavila modelka a Miss ČR 2007 Kateřina Sokolová své jednadvacáté narozeniny. Její přítel Jean jí vymyslel překvapení.
Chtěla bych příští rok vyhrát Anděla, přiznala Marta Jandová
Na slavnostním udílení hudebních cen Anděl 2009 vystoupila zpěvačka Marta Jandová (36) se svojí kapelou Die Happy jako zahraniční host. celý článek
Toužíte po krásném zářivém úsměvu, a přitom se nechcete stresovat v prostředí zubní ordinace? Vyzkoušejte revoluční řešení v oblasti bělení zubů! Vybělte si svůj chrup v pohodlí domova!
Zpěvačka, herečka a muzikálová hvězda Míša Nosková (27) přímo zatočila se svým životem, se kterým si po úspěchu v Super Star nevěděla moc rady.
Tanečnice Jovanka Vojtková (31) myslí na zadní kolečka. Večery tráví na jevišti v divadle, dny pak ve svém kosmetickém salonu.
Mesárošová zase s Antoniem?
Modelka a věčná hledačka bohatých mužů Dominika Mesárošová (24) se ve společnosti čím dál častěji ukazuje se svým expřítelem, italským podnikatelem Antoniem Tornagem (44). celý článek
Česká Miss 2009 Iveta Lutovská (26) si uvědomuje, že se modelingem nemůže živit věčně. Studuje na vysoké škole sociální a masovou komunikaci. Je už bakalářkou, ale teď touží po dalším titulu.
Modelka a Česká Miss roku 2008 Eliška Bučková (21) je pro mnohé božské stvoření. S krásou anděla, upřímnou povahou Moravačky a snahou účastnit se nedělních mší v rodné Strážnici působí téměř...
Máte chuť na něco moc dobrého k večeři nebo obědu? Zapečte si brambory s brokolicí!