Články

Móda 80. léta: Ve znamení výstřednosti
Móda, kterou přinesla 80. léta, byla nespoutaně divoká a nápadná. Její výstřednost a barevnost často evokuje dojem lacinosti. Módní návrháři v módě 80. let však hledají inspiraci dodnes, neboť je plná fantazie a zajímavých kreací. celý článek
Módní dámský overal slibuje maximum pohodlí. Protože overaly pro dámy mají mnoho podob, můžeme si vybrat slušivý a komfortní model takřka pro každou příležitost.
Také ráda experimentujete se svými vlasy? Pokud jste zatoužila po změně účesu, vyzkoušejte žhavý vlasový trend ombre hair, který se především v Americe těší velké oblibě.
Máte rádi exotickou kuchyni? Ochutnejte s námi lahodný salát Mahalo Hawai, který patří na havajských ostrovech mezi oblíbené předkrmy, a údajně patří také mezi afrodiziaka.
Ujfaluši se do ženění s Vignerovou nehrne
Ne každý řeší partnerský vztah sňatkem. Ne každý se po pár měsících známosti žene do chomoutu. Takovou filozofii prosazuje i bývalý český fotbalový reprezentant Tomáš Ujfaluši. celý článek
Herečka a zpěvačka Světlana Nálepková v sobě objevila skrytý talent. Vždycky ji mrzelo, že neměla příležitost naučit se hru králů. Vsadila se proto s přáteli, že si šachy během týdne osvojí.
Také patříte mezi příznivce zdravého životního stylu? Pak nám jistě dáte za pravdu, že bylinné preparáty představují mnohem přátelštější alternativu synteticky vyráběných léků.
Muž Beran je pro ženy velice přitažlivý. Oceňují jeho upřímnost a schopnost dát najevo emoce. Jeho stinnou stránkou je však egocentrismus.
Dieta Dukanova se přizpůsobí Vašemu tělu
Napadá Vás při pohledu do zrcadla slovo dieta? Dukanova dieta Vám pomůže zbavit se nežádoucích kilogramů bez nepříjemného hladovění a rizika ohrožení svého zdraví. Dietní plán podle metody Dieta Dukanova se sestavuje každému člověku individuálně. celý článek
Podstoupila jste augmentaci prsů, ale místo toho, abyste si užívala skvělý pocit z vytoužené změny, mrazí Vás při zmínce o vadných...
Žena Beran je velice temperamentní a energická. Svým aktivním přístupem často dokáže nakazit ostatní. Když se žena Beran pro něco rozhodne, nenechá si to vymluvit. Její stinnou je netrpělivost.
Blonďaté vlasy jsou velice citlivé a vyžadují mnoho péče. Nejlépe se upravují účesy pro blond vlasy ve střední délce.