Eko kůže hitem sezóny! Vpusťte ji do svého šatníku!


Nechte se inspirovat našimi módními tipy a buďte šik v práci i ve společnosti.

Oživení eko kůží

Pokud sledujete módní trendy, nemohlo Vám ujít, že jedním z hitů letošní sezónu je eko kůže. Návrháři módní značky Figl, oblíbené pro svou eleganci a pohodlí, oživili koženými prvky hned celou módní kolekci pro letošní sezónu. Šaty počínaje a saky konče. A jak vidíte, výsledek je úchvatný.

Šaty nejen do práce

Nosíte ráda šaty do práce? Pokud dáváte přednost spíše jednobarevným modelům před vzorovanými, béžové šaty s koženými lemy na rukávech a pasem s kůže se Vám jistě budou líbit. Jejich velkou předností je, že dokážou opticky zeštíhlit siluetu. Skvělá volba nejen do kanceláře či na schůzku, ale také na večeři.

Dámksé šaty Figl béžově tmavé

S koženými rukávy

Velmi efektně vypadají také kožené rukávy. Ve spojení s barvou bordó vznikl neobyčejně luxusní model, který se rovněž hodí pro více příležitostí. Sukně kůží lemovaná Halenka se sukní, duo, které máme ve skříni všechny. Ovšem královsky modrou sukni s černým koženým lemováním ve svém šatníku jen tak někdo nemá. O důvod více, proč si ji pořídit. Halenku pak doporučujeme volit spíše jednobarevnou.

Dámské šaty Figl bordó

Sukně kůží lemovaná

Halenka se sukní, duo, které máme ve skříni všechny. Ovšem královsky modrou sukni s černým koženým lemováním ve svém šatníku jen tak někdo nemá. O důvod více, proč si ji pořídit. Halenku pak doporučujeme volit spíše jednobarevnou.

Dámská sukně Figl granátová

Sáčko pro každý den

Že by se Vám hodilo zajímavé sáčko? Univerzální šedivé se skvěle kombinuje se všemi barvami. Černé kožené prvky mu dodají šmrc. Ve spojení s černými doplňky vytvoříte velice stylový outfit.

Dámská bunda Figl šedá

Nový rok, nová kolekce

Více stylových modelů Figl, které se pyšní koženým oživením, najdete v internetovém butiku se značkovou dámskou módou www.forseti-fashion.cz. Nový rok, to chce novou kolekci. Ale proč nosit obyčejné bavlněné šaty nebo tuctové sukně, když existuje tolik možností?

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.