Darujte zlato svému zlatíčku!

29.01.2014 | Krása a móda | Nákupy

Zlatý prsten, přívěsek, náramek, anebo jiný dárek ze vzácného kovu nenechá nikoho na pochybách, že jej opravdu milujete. Připravili jsme pro Vás několik inspirativních tipů na zlaté dárky z lásky.

Zlaté šperky to řeknou za Vás

Staré české rčení Mluviti stříbro, mlčeti zlato patří mezi moudra s nadčasovou platností. Když darujete své lásce zlatý šperk, nemusíte nic dodávat, protože řekne vše za Vás. Snad jen u prstenu je dobré říci, do jaké míry jeho darování obdarovaného zavazuje. Není ale Valentýn ideální příležitostí k žádosti o ruku nebo výzvou pro společné soužití?

Zlate prsteny

Žádné alergické reakce

Zlato na rozdíl od ostatních kovů, jako je stříbro, ocel nebo mosaz, představuje hodnotný dárek, který nikoho neurazí. Navíc nezpůsobuje žádné alergické reakce. Koupí zlatého šperku, nikdy neriskujete, že darovaný šperk přinese druhému místo radosti nežádoucí svědění a zčervenání kůže.

Zlate srdce

Valentýnské tipy pro Vaši lásku

A čím můžete svou nejdražší bytost potěšit? Přívěskem ve tvaru srdce? Nebo zlatým prstenem? Pokud se nerozhodnete ani pro přívěsek, ani pro prsten, vyberte krásné náušnice. Zlaté náušnice se zirkonem s francouzským zapínáním dodá každému ženskému oušku atraktivní vzhled. Originální valentýnský dárek pro pány představují zlaté kravatové spony.

Zlate nausnice se zirkonem

Jistota ověřeného dodavatele

Radost zlatým dárkem uděláte samozřejmě pouze za předpokladu, že to, co se tváří jako zlato, je skutečně zlato. Pokud chcete předejít riziku nepříjemného překvapení, jak Vašeho, tak partnerova nebo partnerčina, měli byste zlaté šperky nakupovat výhradně u ověřených dodavatelů. Zejména v případě, že nakupujete zlato online, byste si měli dát pozor, abyste nekoupili zajíce v pytli.

Zlate darky k Valentynu

U prověřeného obchodníka www.klenotnictvi-online.cz máte nejen velký výběr, ale také záruku pravosti zboží a kontroly Státním puncovním úřadem. Kromě toho ke každému šperku dostanete navíc dárkové balení zdarma.
Přejeme Vám příjemná nákup a co nejkrásnějšího Valentýna!

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.