Plesová sezóna je tu. Jaké šaty zvolit, aby lahodily naší postavě?


S prvními sněhovými vločkami přichází plesová sezóna. Že ještě nemáte šaty? Poradíme Vám, jaké vybrat, aby vynikly přednosti Vaší postavy, a případné drobné nedostatky zůstaly rafinovaně ukryty.

Pro štíhlé víly

Jestliže jste štíhlá a máte krásné nohy, délku nad kolena si můžete dovolit. Vklouzněte do něžných šiflonových šatiček s řasením. Pokud máte trošku širší boky, rozevláté okraje od nich odvedou pozornost. Chcete oslnit zářivými flitry? V kombinaci s vodopádovým výstřihem Vás nikdo nepřehlédne.

v šatech nad kolena vás nikdo nepřehlédne

Střih, který schová bříško

Drobné nedostatky po svátcích plných dobrot, zejména v oblasti bříška a boků, mistrně zamaskují šaty bandžu střihu. Boční kostice poskytnou prsům dokonalou oporu. Plisovaná sukně patří mezi trendy. Pokud na sobě pozorujete následky mlsání, můžete vsadit i na hvězdný gala look a zvolit dlouhé večerní šaty až na zem. Černá barva se stane Vaším spojencem.

šaty které schovají drohné nedostatky

Jako antická bohyně

Pokud máte typicky ženskou postavu, oblékněte roucho antické bohyně v decentním barevném odstínu. Svůdný výstřih zdůrazní Vaše přednosti a rafinovaná fazóna s volány Vám dodá na noblesnosti.

šaty ve kterých budete jako řecká bohyně

Roucho moderní princezny

Dámy s dokonalou postavou si mohou dovolit roucho pro moderní princezny se zlatým pasem. Vysoce elegantní bandžu šaty jsou k dostání v různých barvách. Od něžné bílé až po atraktivní červenou.

šaty ve stylu moderní princezny

Aby Vám nebyla zima

Aby Vám nebyla cestou na ples zima na nohy pod tenkou sukní, chce to vysoké obutí – tedy kozačky. Zejména pokud jste zvolila krátké večerní šaty. A pak samozřejmě kabát, nejlépe dlouhý.

kozačky

Dámám, které mají na nohách kozačky, samozřejmě postačí kabáty v délce nad kolena. Jednobarevné, vzorované, z polyesteru nebo imitace kožešiny, stačí si vybrat.

dámské kabáty

Z bohaté nabídky krásných společenských šatů, stejně jako kabátů a kozaček si vyberete na stránkách e-shopu otto-shop.cz.

Přejeme Vám, ať dobře vyberete, a užijete si krásnou plesovou sezónu!

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.