Lednové slevy oblečení jsou tady! Elegantní dámské bundy, večerní šaty a pánské košile!


Pořiďte si módní bundu. Nebo si udělejte radost novými šaty, vždyť plesová sezóna je v plném proudu!

Metalické bundy jsou in

Vypasované zimní bundičky v metalických odstínech jsou hitem letošní sezóny. Obléknout je můžete jak k sukním s teplými punčochy, tak ke kalhotám. Ostatně elegantní dámské bundy se dají v pohodě nosit i přes dámské šaty, když vyrazíte na ples. Ano, správně, na ples! Plesová sezóna je tu, takže hurá za zábavou. Připravili jsme pro Vás několik inspirativních tipů na krásné večerní šaty.

plesové šaty

Plesová inspirace pro dámy

Jakmile odložíte svou metalickou bundičku v šatně, můžete se jako chameleon proměnit buď v extravagantní fialovou, nebo v nepřehlédnutelnou černou krásku. Anebo je libo jiný odstín? Stačí si vybrat. Krásné barvy, originální slušivé střihy, sympatická délka nad kolena a efektní detaily, to jsou luxusní šaty, které můžete mít za nyní díky lednovým slevám za skvělé ceny.

Originální pánské košile

Ale protože stále platí, že dáma volí své plesové šaty až podle oblečení pána, měla byste svému protějšku nejprve pořídit košili v odpovídající barvě. Pokud máte fialové šaty, tak fialovou. K černým šatům zase patří černá košile. Pánské košile Carisma s propracovanými detaily promění Váš protějšek v dokonalého gentlemana.

Originální pánské košile

Večerní zábava nekončí

Že po plese vyrážíte na diskotéku nebo do music baru? Pak to chce vzít s sebou něco na převlečení. Pán může v košili zůstat, stačí vyměnit kalhoty za džíny, Vy však budete ke svým džínsům potřebovat ještě nějaký stylový svršek navíc. Což takhle obléknout si stylové tričko s potiskem a knoflíčky? Bílé nebo černé? Záleží na Vás.

Stylové trička

Využijte lednové slevy

Všechny tyto krásné modely pořídíte v internetovém módním butiku www.mary-fashion.cz, kde samozřejmě najdete spoustu další inspirace pro Váš šatník. Přejeme Vám příjemný nákup! Výhodné lednové slevy oblečení jsou tady a byla by škoda jich nevyužít.

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.