Moderní rolety oknům sluší

14.01.2014 | Bydlení

Potřebu chránit si své soukromí pociťujeme všichni. Ovšem ne každé řešení v sobě dokáže spojit estetické s užitečným. Moderní rolety mezi taková řešení patří. Příjemný vzhled a vynikající užitné vlastnosti je řadí mezi nejoblíbenější prvky stínící techniky vůbec. Pořiďte si je na svá okna také Vy!

Hit v interiérovém stínění

Látkové rolety se opět staly hitem v oblasti interiérového stínění. Ve srovnání s dobami minulými však dokážou svým majitelům nabídnout mnohem více komfortu a možností. Ovládání je dnes velmi pohodlné (jak manuální, tak i dálkové)a sortiment nabízených látek velice bohatý.

Variant je mnoho

Rolety lze montovat v provedení na okno i nad okno, existují však také varianty na střešní okno. Textilie se vyrábějí v různé intenzitě průsvitnosti a díky tomu lze dobře regulovat příliv denního světla v interiéru.

látkové rolety nad okno

Vsaďte na neutrální vzhled

Pokud jste se rozhodli, že látkovými roletami zastíníte svá okna, doporučujeme vsadit na neutrální vzhled a volit barvy, jako je šedá, krémová, anebo béžová. Látkové rolety v těchto barvách dodávají interiéru stylový vzhled, a snadno je sladíte s ostatním vybavením. Trendy jsou také přírodní materiály nahrazující textilie - například bambus. Vzhledem k jeho neutralitě lze tento design použít v každém typu interiéru.

Vyhledávaný bytový doplněk

Čím dál častěji se látkové rolety a jejich varianty používají jako bytový doplněk s cílem oživit designově strohý interiér. V tomto případě se nezřídka pyšní výraznými barvami (velice oblíbený je například odstín bordó) nebo jejich kombinacemi a zajímavými vzory.

látkové rolety v odstínu bordó

Elegantní římské rolety

Za pomyslnou špičku ledovce jsou považovány římské rolety, neobyčejně elegantní typ rolet, který na první pohled zaujme svým řešením. Na rozdíl od klasických rolet se totiž římské rolety nenavíjejí, ale skládají směrem vzhůru. Vyberte si variantu, která bude Vašemu domovu nejlépe slušet, a ochraňte své soukromí před nenechavými slunečními paprsky i před zvědavýma očima.

Foto: http://www.rolrols.cz/rimske-rolety

římské rolety

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.