Oslňte okolí svým vzhledem!


Abychom si naplno užily plesovou sezónu, potřebujeme vypadat skvěle. To znamená mít dokonalé šaty a perfektní make-up. Večerní líčení si žádá nápadnější zvýraznění očních partií.

Že právě tato část obličeje je pro Vás nejvíce problematická? Přestože jste postupně vyzkoušela nemálo řasenek různých značek v různých cenových relacích, nebyla jste s výsledkem nikdy 100% spokojena, a obdivně se špetkou závisti pošilháváte po ženách s princeznovsky dlouhými řasami? Přestaňte šilhat a pořiďte si je také. Představujeme nalepovací přírodní řasy.

Řasenka nemá šanci

Nalepovacím řasám nedokáže konkurovat žádná řasenka. Nalepovací řasy mají ve srovnání s řasenkou celou řadu výhod. Nejenže maximálně zdůrazní Vaše oči, ale také se nerozmazávají ani nedrolí. S touto sympatickou věcičkou můžete dát sbohem odstraňování černých šmouh pod očima i riziku zranění při snaze o oddělení řas.

Nalepovací řasy

Pudřenka do psaníčka stačí

Pokud si nalepíte umělé řasy, pak si při úpravách make-upu během plesu nebo večírku v pohodě vystačíte s pudřenkou. O své řasy se nebudete vůbec starat. A přitom si budete dlouhé hodiny užívat obdivné pohledy mužů a závistivé pohledy žen.

Umělé řasy

Snadná aplikace

Že máte k nalepovacím řasám nedůvěru, protože jsou umělé? Vsaďte na kvalitu. Nalepovací řasy Ardell vyrobené z pravých vlasů Vašim očím rozhodně neublíží. Ani při nošení, ani při jejich aplikaci. Snadno je totiž nalepíte i sundáte. Pokud nemáte s nalepovacími řasami žádné zkušenosti, doporučujeme Vám podívat se na instruktážní video.

Řasy bez lepidla

Snadné, že? Víte ale, že existuje ještě komfortnější řešení? Přírodní nalepovací řasy bez lepidla, které stačí jen přiložit na oční víčka. Záleží na Vás, milé dámy, pro kterou z variant se rozhodnete, pamatujte ale, že svět patří ženám s krásnýma a výraznýma očima.

Přírodní nalepovací řasy bez lepidla

Nalepovací řasy včetně příslušenství k řasám, aplikátory, lepidla, a mnoho dalšího pro dokonalý vzhled koupíte z pohodlí svého domova na www.wzsystem.cz.

Sada nalepovacích řas

Přejeme Vám dobrou zábavu v této plesové sezóně a co nejvíce obdivných pohledů okolí.

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.