Volencová dostala své dcery do televize i do knížky!

07.10.2009 | Revue

Herečka Zdeňka Žádníková-Volencová (34), populární Ivanka z Velmi křehkých vztahů, natáčí nejen televizní seriál.

Hraje na divadelních prknech a věnuje se svému nadačnímu fondu, ale je především ambiciózní matkou.

Zakládá si na výchově svých dcer Andrejky (7) a Janičky (3). Obě holčičky také už dokázala prosadit v showbyznysu.

Andrejka hraje v novém televizním seriálu Ať žijí rytíři a malá Janička hned po narození získala roli právě narozeného chlapečka ve Velmi křehkých vztazích.
"Když jsem šla s Andrejkou na natáčení seriálu Ať žijí rytíři, zalíbila se režisérovi Janákovi, tak ji hned angažoval. A pro Janičku mi napsali scenáristky Bártů roli nového miminka Ivany," vysvětluje Zdeňka. Rozhodně prý nešlo o žádnou protekci.

"V seriálu Ať žijí rytíři hraji matku vlastní dcery. Přitom se na plátně ty dvě postavy nepotkají. Vždycky, když jsme točili, se mě štáb ptal, jestli tentokrát hraji nebo Andrejku hlídám. Dnes je jí sedm let, v seriálu vystupovala, když jí bylo pět a půl."

Vypadá to tedy, že Zdeňka Žádníková-Volencová už svou starší dceru směřuje k herecké dráze.
"Určitě ne. Myslím, že nepůjde v mých šlépějích, stále tvrdí, že bude zubařkou. Čas ukáže, co bude dělat. Do ničeho ji nutit nebudu," popírá herečka něco podobného.

Zdeňka, jež jen srší energií, také napsala knížku pro děti Ve znamení motýla, ve které ukazuje obě dcery.
"Jde o padesát tři fotoilustrací. Andrejka s Janičkou v knížce vystupují, obě holčičky mi byly modelem. Jde o jejich putování v říši zlého čarodějníka, který mění zvířatům podobu. A holčičky ho přemohou. Knížka teď přijde na trh a její výtěžek půjde pro můj nadační fond, který se stará o zlepšování prostředí v dětských nemocnicích." 

Zdroj, foto: Korzo

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.