Jana Doleželová:
"V SuperStar se mi nejvíc líbí Marta Jandová!"

07.10.2009 | Revue

Modelka a doktorka farmacie Jana Doleželová (28) nemá kvůli svým aktivitám příliš mnoho možností sledovat pěveckou soutěž Česko Slovenská SuperStar.

Přesto, když se občas na nějaký díl podívá, vždy ji nejvíce pobaví porotkyně Marta Jandová.

"Zrovna nedávno jsem viděla kousek jednoho dílu, kde Marta chyběla. Když jsem ji potom potkala na jedné společenské akci, kde jsme obě vystupovaly, hned jsem jí řekla, že právě v tomhle jsem ji postrádala. Má úžasné slovní hříčky," svěřila se modelka, která by do podobné soutěže prý nikdy nešla.

"Leda kdyby to byla soutěž v hraní na hudební nástroj, ve zpěvu bych ale určitě pohořela," tvrdí kráska.

Ta kromě zpěvu už zkusila všechno možné. Zahrála si v několika filmech, věnuje se fotomodelingu, moderování, charitě a také tancování a líčení.
"Právě kvůli svým aktivitám nemám moc možností SuperStar sledovat. Večer většinou moderuji nebo předvádíme s partnerem taneční ukázky, popřípadě jsem na nějaké přehlídce. Viděla jsem tedy jenom část několika dílů," prozradila Jana.

Přestože se považuje výhradně za pasivního diváka, je ráda, že podobná soutěž probíhá.
"Je to určitě fajn, protože oba národy a kultury jsou si přece jenom dost podobné. A malé děti tak zase možná budou trochu více rozumět slovenštině. Vidím v tom jenom pozitiva," tvrdí.

To, že bude v České republice zase o něco více zpěváků, ji nechává naprosto chladnou.
"Já nejsem z pěvecké branže, takže o tomhle moc nepřemýšlím. Pro mě to není konkurence. Já to vnímám spíše pasivně," tvrdí Miss ČR z roku 2004. 

Zdroj, foto: Korzo

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.