Miss World 2006 Kuchařová tvrdí:
"Na soutěžích Miss se neuplácí!"

22.09.2009 | Revue

Prezidentka soutěže Miss ČR a vítězka Miss World 2006 Taťána Kuchařová (21) nedávno vydražila svoje šaty, ve kterých vyhrála Miss World.

Na obě soutěže, které jí změnily život, prý vzpomíná jen v dobrém a zarytě tvrdí: "Ani jedna není o uplácení!"

"Sama jsem měla možnost přesvědčit se, že obě soutěže závisí opravdu jen a jen na tom, jaká jste osobnost a co z vás vyzařuje," říká Taťána.
"Ani jedna není o uplácení. Kdyby to tak totiž bylo, nikdy bych nevyhrála," argumentuje.

To, že obě soutěže vyhrála, nepřipisuje jen sama sobě, ale také osudu.
"Svým způsobem to byl i osud, že mi tyto dvě soutěže nastartovaly kariéru a hodily mě úplně někam jinam. A já jsem za to vděčná," tvrdí.

Kuchařová letos poprvé zasedne 24. října jako prezidentka Miss ČR spolu s poslední vítězkou Miss ČR 2008 Zuzkou Jandovou a ředitelem soutěže Jiřím Adamcem. Je tedy nutné, aby finalistky dokonale znala.
"Dívky jsem vybírala spolu s odbornou částí poroty už na neveřejných castinzích. Poté probíhaly školy Miss, kde jsme s dívkami absolvovali rozhovory, učily se tam choreografii a chůzi. Myslím, že už trochu tuším, co je která dívka zač."

Taťána se svěřila, že konkrétně pro ni byly nejdůležitější rozhovory.
"Mně šlo hlavně o ně, protože jsem chtěla vidět zájmy dívek. Chtěla jsem jim sama něco předat, aby vůbec věděly, proč se do té soutěže přihlásily a co je jejím smyslem," vysvětluje kráska.

Podle ní je mnohem jednodušší dělat práci modelky v agentuře, než přihlásit se do Miss.
"Do agentury se zapíšete, a když se jim líbí vaše fotky, někam vás pošlou. Miss je přece jenom trochu delší cesta, trochu víc práce sama na sobě. Není to jen o modelingu, ale o vlastní prezentaci nějaké vize, filozofii a myšlení. A kromě toho ve finále reprezentujete Českou republiku na zahraniční soutěži," zdůrazňuje rodačka ze slovenské Trnavy. 

Zdroj, foto: Korzo

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.