Čvančarová si užívala deset měsíců luxusu a´la Dior a Chanel!

23.09.2009 | Revue

Herečka Jitka Čvančarová (31), která bývá někdy nazývána českou Sofií Loren, prožila deset měsíců ve vysočanských ateliérech.

Právě tady Nova natáčela nový seriál Dokonalý svět z prostředí módního společenského časopisu Grace

"Těch deset měsíců jsem si užila v naprostém luxusu," svěřila se Čvančarová. "Ale tentokrát byla má role úplně jiná a výjimečná. Hraji totiž v připravovaném seriálu módní ředitelku Michelle. Takže všechno, co jsem při natáčení nosila, mělo originální značku Dior. Hrála jsem i v kostýmcích od Chanel a nosila na sobě i značku Jean Paul Gaultier. Prostě samý luxus a také prostředí bylo skutečně krásné . A k tomu připočtěme luxusní herecké kolegy - jako třeba Jana Hlaváčová, Juraj Kukura nebo Tereza Brodská. Tentokrát jsem si natáčení opravdu od rána do večera užívala!"

Jitku Čvančarovou, která teď nosí nové černé mikádo, čekají i divadelní prkna, na která se vždy ráda vrací. Vždyť na nich okouzlovala jako například My Fair Lady i třeba jako Gazdina roba.

"Z nadcházející divadelní sezóny se nejvíce těším na Dostojevského Běsi, ve kterých budu hrát v Divadle v Celetné. Premiéra bude v březnu. A to už mě diváci budou moci sledovat na televizních obrazovkách v luxusu módního prostředí. A já zatím budu šílet na jevišti v Běsech," směje se Čvančarová. 

Zdroj, foto: Korzo

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.