Podhůrský se usadil. Už nepaří, ale vaří!

23.09.2009 | Revue

Moderátor, muzikant a herec Zdeněk Podhůrský (50) býval opředen nejrůznějšími skandály. Zvláště, když žil s Ivetou Bartošovou. Dnes je ale prý všechno jinak.

"S přítelkyní Ilonou (23) mám za sebou úspěšné dva roky příjemného života, takže je to už vážný vztah. Všechno je v klidu a v pohodě, " směje se Ďábel z muzikálu Jack Rozparovač, který býval idolem žen všeho věku.

"S exmanželkou Markétou velmi dobře vycházím, provozujeme stále galerii. Ona se stará o administrativu a já zase o přípravu výstav a jejich publicitu. Markéta teď dokonce čeká se svým přítelem miminko. Svým třem dětem se věnuji, byli jsme u moře i v jižních Čechách," svěřil se Podhůrský.

S restaurací a bez plastik!
I jeho restaurace, kterou si před časem pořídil, prý navzdory krizi prosperuje. A vaří v ní jeho syn Adam.
"Restaurace byl můj sen, který jsem si splnil. Mne totiž moc baví vařit, ale neměl jsem na to čas. Teď ho sice také nemám moc, přesto doma častěji vařím. A dokonce připravuji pro jednu soukromou televizní stanici (Public TV) od října pořad Uvař, co umíš," prozradil Zdeněk.

Podhůrský nezanevřel ani na divadlo. Objevil se teď v novém nastudování Johanky z Arku v Kalichu, také koncertuje se svou skupinou Underhill.

"Prostě jsem se uklidnil a usadil. A abych dobře vypadal, chodím pravidelně cvičit. Ale neprošel jsem žádnými kosmetickými úpravami, nepatlám si na tvář nejrůznější omlazovací krémy. Naštěstí nemám příliš vrásek. Myslím, že je na mě vidět, že prožívám citový klid," uvažuje Podhůrský. 

Zdroj, foto: Korzo

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.