Buďte elegantní těhulka!

22.09.2009 | Krása a móda

Začala jste se zakulacovat a máte pocit, že Vám nic z Vašeho šatníku nesluší?

Oblíbené kalhoty už nejdou dopnout? Netrapte se, odměna, která vyváží tuto drobnou přechodnou nepříjemnost, bude štědrá! A pořiďte si raději slušivou těhotenskou módu!

Doba přeje těhulkám
Období babyboomu naštěstí stále ještě neskončilo, a tak současná doba přeje samozřejmě také těhulkám. Obchody plné těhotenského zboží, knih, časopisů, a dokonce i speciální masáže, cvičení, nebo celé wellness programy ušité ženám s bříškem na míru, jsou toho nepopiratelným důkazem. Pozadu pochopitelně nezůstává ani internet. Jako budoucí maminka zde můžete načerpat mnoho užitečných a zajímavých informací o průběhu devítiměsíčního období, popovídat si s ostatními maminkami o vzájemných pocitech a pohodlně zde nakoupit vše potřebné pro Vás i Vaše miminko. Od dětského kočárku, autosedačky, přes krémy proti striím, až po slušivou těhotenskou módu, na kterou si tentokrát posvítíme.

Není důvod se schovávat 
Mnoho žen se v těhotenství stydí za svůj váhový přírůstek, a často se proto halí do rób, které jim pomáhají schovávat jejich zvětšující se bříško. Některé se pro jistotu ztratí z dohledu veřejnosti. To je ale velká chyba! Rčení o ženské kráse v těhotenství není žádnou planou útěchou. Většina žen se totiž může pochlubit krásnou zářivou pletí a lesklými vlasy. A když se navíc obléknou do módy podle současných trendů, vychutnají si své období s bříškem jako elegantní dámy. 

Letní šaty
V teplých letních měsících si maminky s volbou oblečení hlavu příliš lámat nepotřebuje. Většina z nich si může vybírat z mnoha druhů slušivých letních šatů, které nemusí být vůbec těhotenské. Stačí jen, aby šaty nikde netísnily, zejména v oblasti pasu. Mladé štíhlé maminky si mohou dovolit také šaty z přiléhavého materiálu a hrdě ukázat své bříško. Šaty s elastanem bříško příjemně obepnou a nikde netlačí. Tento typ šatů má navíc tu výhodu, že je můžete nosit i napřesrok. Názory na nahé těhotné bříško se liší. Ukazují ho jen ty odvážnější maminky. Na dovolené u moře si ho však můžete bez výčitek dovolit. 

Těhotným ženám sluší rovněž šaty s velkým výstřihem. Většina z nich se může právě v tomto (a následujícím období kojení) pochlubit krásnými ňadry, a tak by byla škoda, tuto přednost nezdůraznit.

Legíny, trička a tuniky 
Sportovně založeným ženám budou spíše vyhovovat úzké legíny, které se charakterem svého materiálu dokonale přizpůsobí jejich tělu. Zvolit můžete buď ryze sportovní model v kombinaci s barevným tričkem volnějšího střihu, anebo vsadit na elegantního ducha a pořídit si třeba bílé legíny lemované jednoduchou krajkou. Přes bříško si pak můžete natáhnout volnější halenku či tuniku. V kamenných, internetových a zásilkových obchodech je jich skutečně velký výběr. A pokud, milé těhulky, chytře využijete sezónních výprodejů, můžete si pořídit tyto modýlky za ceny, které Vás jistě potěší! 

Podzimní móda
V nadcházejícím období je nejvíce aktuální podzimní móda. Přichází čas kalhot, svetrů a teplejšího oblečení. Letošní podzimní móda přináší elegantní kousky v decentních barvách, jako je hnědá, šedá, temně fialová a zeštíhlující černá. Modely doplněné světlými doplňky, například bílými perlami, či hedvábnými šátky, se hodí především pro formální příležitosti. Velmi praktické jsou kalhoty se zvýšeným elastickým pasem, které můžete libovolně kombinovat při různých příležitostech. 

V módě pro volný čas zase nesmí chybět mladistvé a extravagantní modely v zajímavých barvách. Nebojte se zelená, žluté, růžové, ani fialové! Pořiďte si třeba teplé vlněné šaty, nebo delší svetr, k tomu silnější barevné punčocháče, kozačky raději s nižším podpatkem a můžete směle vyrazit na podzimní procházku! 

Přečtěte si také:

Navštivte také: Tělová kosmetika, Módní trendy

Foto: Samphoto

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.