Bohuš Matuš nezvládá vaření ani uklízení!

13.10.2009 | Revue

Zpěvák Bohuš Matuš (36) má problém. Jeho milovaná maminka se od něj odstěhovala a on nezvládá každodenní péči o domácnost.

Žádnou ženskou posilu si ale do baráku pustit nehodlá.

"Máma má právo na svůj vlastní život. Nepohádali jsme se, naopak, právě utíkám na oslavu jejích narozenin," prozradil zpěvák s tím, že maminčin věk nesmí říct.

Jeho matka prý vypadá jako třicítka, a kdyby se provalilo, kolik jí je, určitě by se na něj naštvala.
"Kuchyň už je zavalená špinavým nádobím, v pokoji mám strašný nepořádek, domů nemůžu nikoho pozvat, ledaže by mi uklidil. A to od nikoho cizího nechci," přiznává Bohuš se smíchem.

Ale jak dlouho vydrží žít v tomto stavu, netuší. Třeba mu na čas pomůže dát dohromady domácnost jeho o tři roky mladší sestra Milena.
"To nebude třeba, vždycky si říkám, že to druhý den hned ráno uklidím, ale pak přijdu pozdě v noci z divadla. Ráno si pospím, cítím se unavený a než se vzpamatuji, už zase někam letím," odůvodňuje zpěvák momentální situaci.

"V nejhorším případě si najdu nějakou paní, která mi občas uklidí, rozhodně nebudu kvůli uklízení a vaření hledat nějakou partnerku. Nejsem typ na ženění, ta správná doba ještě nenastala. Potřebuju volnost," míní Bohuš Matuš.
 
Zdroj, foto: Korzo

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.