Kateřina Sokolová:
"Do Turecka se stěhovat nebudu!"

13.10.2009 | Revue

Miss ČR 2007 Kateřina Sokolová (20) se chystá koncem října uvést na trh svoji novou značku džín Miss Lollipop.

Ve spolupráci s fotografkou Miladou Fišerovou už dokonce nafotila i propagační materiály, na kterých je zachycena, jak jinak, s lízátkem v ruce.

Protože se veškeré její oblečení šije v Turecku, modelka tam často se svým tureckým přítelem Jeanem jezdí. Vyvrací ale spekulace, že by se měla do země půlměsíce přestěhovat.

"Je pravda, že naposledy jsme v Turecku strávili hned dva měsíce a určitě tam teď budeme létat častěji. Není ale pravda, že se do Turecka chystám stěhovat. Pouze tam šijeme," vysvětlila modelka, která začala koketovat s návrhářstvím teprve nedávno.

"Nechci se cpát do oboru, ve kterém nemám tolik zkušeností. Spíš jde o to, že mě to velmi baví a vždycky jsem chtěla mít svojí vlastní značku. Navíc tím přispěji na dobrou věc," říká rodačka z Přerova.

Kateřina totiž podepsala smlouvu s Kapkou naděje, že z každého kusu prodaných džín půjde 20 korun pro děti, které trpí nádorovým onemocněním.

Nepřímo se tak ale upsala k tomu, že bude muset každý půlrok navrhovat další a další kolekce.
"Ano, to budu muset. Ale já si s tím myslím poradím. Je to příjemná práce a docela se u toho ´vyblbnu´. Opravdu mě to baví," tvrdí Katka, která v září ještě dodělávala ve škole poslední zkoušky a teď už se prý věnuje jenom svojí značce. V jejím rámci dokonce chystá do budoucna překvapení.

"Zatím můžu prozradit, že domlouvám spolupráci se stylistou Dušanem Chrástkem. Víc se ale dozvíte, až přijde ten správný čas," vzkazuje modelka, která je teď pracovně v italském Miláně.
 
Zdroj, foto: Korzo

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.