Zamilovaná Kalivodová plánuje dítě, ale čeká na hlas shůry!

08.10.2009 | Revue

Operní zpěvačka Andrea Kalivodová (32) je zastánkyní zodpovědného přístupu k životu, a tak nechce nic ponechávat náhodě.

Stejně jako měla naplánovanou operní kariéru, plánuje, že založí rodinu a bude mít dítě. Problém je v tom, že netuší, kdy nastane ta správná doba.

"Až se shůry ozve hrom a následovat ho bude blesk z čistého nebe, pak teprve nastane ta vhodná doba," říká půvabná černovláska. "Já se nebojím, že zůstanu bezdětná a sama. Jsem mladá, zdravá a temperamentní žena, takové myšlenky, že bych neměla krásné zdravé dítě si vůbec nepřipouštím," konstatuje s úsměvem slavná mezosopranistka.

Zatím ví jen to, že teď ještě být matkou nechce. Ačkoliv je zamilovaná a má skvělého partnera, kvůli kterému dokonce o deset kilogramů zhubla, na miminko se přece jen ještě necítí.
O tom, že biologické hodiny neúprosně tikají, nechce kráska, která své půvaby ukázala před časem v časopise Playboy, vůbec slyšet. A bude-li otcem jejích dětí její současný přítel, právník Alexandr, je prý také ve hvězdách.

Rozmarná zpěvačka před rokem opustila krátce před svatbou svého letitého partnera, režiséra Ondřeje Kepku (syna herečky Gabriely Vránové). Přátelé Kalivodové tvrdí, že Kepka na ni byl příliš usedlý a že Andrea má ráda kolem sebe stále rušno.

"Můj partner musí mít nadhled, umět potěšit, rozesmát i zkrotit," vyjmenovává Andrea Kalivodová vlastnosti, které má mít muž jejího života. 

Zdroj, foto: Korzo

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.