Buďte sexy kočka i na podzim!

13.10.2009 | Krása a móda

Schovala jste své oblíbené šaty, tričko i minisukni do skříně a navlékla jste se do vytahaného svetru a starých džínů, protože léto je už definitivně pryč?

Velká chyba, škoda a nesmysl zároveň! Sexy kočkou můžete být přeci i na podzim!

S létem to nekončí! 
S koncem léta módní sezóna přeci zdaleka nekončí! Sluníčko sice hřeje mnohem slaběji, nebo se dokonce na čas úplně schová, ale byla by věčná škoda, navléknout se do džínů nebo kalhot, a neukázat se v sukni až do jara! V chladnějším období mají šanci ukázat svůj půvab a smysl pro módu všechny ženy. To znamená i ty, které se nechlubí právě modelingovými mírami. Co se tedy změní, jakmile letní měsíce vystřídá podzim?

Začněme pěkně od nohou. S padajícím listím přichází čas, vyměnit tenké punčocháče za trochu silnější. Díky tomu si můžete dovolit minisukni dovolit, i když nemáte tenké muší nožky, anebo Vás trápí křečové žíly! A žádný strach, že by Vám byla zima. Bavlněné punčocháče jsou krásně teplé a příjemné na omak. Rozhodně Vás nebudou kousat. Díky nim také důmyslně a levně osvěžíte svůj outfit. Pokud máte tendenci, schovávat se do barev, jako je černá, šedivá a tmavě hnědá, vzorované punčochy rozhodně vyzmizíkují z Vašeho šatníku nudu!

Tip: Pořiďte si alespoň dvoje barevné punčocháče a k nim šátky a doplňky ve stejných barvách, abyste je mohla střídat. 

Letošní trendy
A jaké barvy a modely se vlastně tento podzim nosí? Z barev je letos in fialová, výrazná růžová, ale i šedivá, tmavě modrá a černá. Chce to jen, trochu si zahrát na malíře držícího v ruce paletu, a namíchat si na sebe ten správný parádní koktejl.

Pokud máte obavu, abyste to s mícháním příliš nepřehnala a nezpůsobila tak svému okolí pořádnou kocovinu, hledejte inspiraci v podzimní přírodě. Když upřete svůj pohled na barvící se koruny listnatých stromů, najdete zde pěkně pospolu hnědou, oranžovou a zlatou. Nebo se zahleďte na červené šípky, vínovou krušinu a černé plody ostružin.

Při volbě podzimních barevných variací buďte obezřetná. Doporučujeme Vám držet se barevného tria (dvě neutrální barvy a jedna oživující, nebo dvě jasné a jedna tlumící), nepoužívejte více než čtyři barvy.

Tip: Zkuste, jak by Vám slušela fialová sukně s růžově-fialově-šedivým rolákem, šedými punčochami, kabelkou a botami. 

Podzimní variace 
Když šikovně koupíte v letním výprodeji pár topíků a triček s krátkým rukávem, bude Vás to stát jen pár stovek. Podzimní móda je o něco nákladnější, přece jen teplý svetr je potřeba, kvalitní bavlněné punčocháče stojí několikanásobně více, než ty tenoučké. Abyste za podzimní módu neutratila zbytečně vysoké částky, je dobré, si pořídit několik hezkých kousků, které lze vzájemně kombinovat.

Ve Vašem šatníku by proto rozhodně neměl chybět mladistvě vyhlížející kalhotový kostýmek a sukně, kterou lze s kostýmkem kombinovat (nebo kostýmek se sukní, ke kterému se Vám hodí kalhoty, v ideálním případě nakoupíte i trojkombinaci), dále džínsy pro neformální příležitosti, trendy svetřík (cool jsou svetříky přes boky, které ozdobíte páskem), slušivá halenka, topík (ten máte jistě v zásobě z léta) a několik pohodlných triček.

Trička by však rozhodně neměla být bez nápadu. Pořiďte si třeba smyslně ženské tričko s motivem rozkvetlých listopadek či růží a romantických volánkem. Anebo inspirujte stylem hippies či oděvy Asiatek.

Když ke své podzimní výbavě přidáte výše uvedené doplňky, můžete vesele kombinovat, jak Vás napadne. Pozor! Málem bychom zapomněli na hit letošní sezóny! Ve Vašem šatníku nesmějí chybět legíny a minišaty s kulatým výstřihem! Když si k nim vezmete sáčko a kozačky, nikdo Vám neodolá! Na delší pochůzky se Vám šiknou balerínky, které jsou stále ještě v kurzu. A pohodlné lodičky? Ty jsou základem botníku každé kočky nejen na podzim!

Přečtěte si také:

Navštivte také: Kosmetika, Módní trendy

Foto: Samphoto

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.