Připadám si občas jako stroj, prozradila Petra Janů

29.10.2009 | Revue

Jedním z účinkujících párů v novém pořadu České televize Duety …když hvězdy zpívají se stali zpěvačka Petra Janů (56) a sportovní komentátor Vojtěch Bernatský (34).

Oba věří, že to dotáhnou daleko.

Petra je dlouholetá zpěvačka, má za sebou nespočet vystoupení, a tak s klidem prozradila, že není nic, čeho by se bála.
"Zatím jsem si ve všem jistá, ale samozřejmě máme za sebou jen zkoušky. Přímý přenos je něco úplně jiného, to má člověk občas pořádné nervy," svěřila se.

Oba se prý s Vojtou snaží veškerým nečekaným věcem předcházet. Pilně se připravují, aby hladce prošli co největším počtem kol.
"Pořád zkoušíme a snažíme se opravdu poctivě. Rádi bychom byli připravení, aby nás nic nezaskočilo. Myslím, že když jedete trochu na jistotu, je to lepší, než když jste nervózní," vysvětlila Petra.

S Vojtou se dali dohromady díky dramaturgii České televize a oba jsou s výběrem naprosto spokojení. Vůbec se prý nehádají.
"My se ani nemůžeme hádat, protože Vojta je jednak velmi přátelský a vstřícný člověk, a potom také chodí vždycky báječně připravený. Až mě to někdy znervózňuje, protože umí texty daleko lépe než já. V jeho věku to sice není zas takový problém, nicméně mě to deprimuje," říká se smíchem zpěvačka, kterou Vojtova příprava nejen rozčiluje, ale také motivuje.
"Nutí mě to, abych pracovala. Občas už si připadám jako stroj," povzdychla si Janů. 

Zdroj, foto: Korzo

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.