Kvůli roli bych šla i dohola, tvrdí Sandra Nováková

02.11.2009 | Revue

V poslední době se stala herečka Sandra Nováková (27) jednou z nejobsazovanějších hereček u nás.

Následkem toho musela několikrát po sobě změnit účes a celkovou vizáž vůbec. V žádném případě jí to ale nevadí. Ba naopak.

S vlasy prý experimentovala už jako malá holka. I přesto, že její vlasy nejsou zrovna husté a pevné.

"Já jsem se narodila jako blondýnka. Jestli si vzpomínáte, tak v seriálu Bylo nás pět je Evička Svobodová přece ještě blonďatá," připomíná svoji dětskou roli herečka, která už se dnes pyšní tmavě hnědými vlasy.

"Já jsem v tomhle trochu podvodník. Málokdo totiž ví, že jsem byla blonďatá. Teď nosím převážně tmavě hnědou barvu. Myslím, že jsem v tom taková výraznější," vysvětluje důvod změny.

V srpnu vstoupil do kin zatím poslední film, ve kterém si Sandra zahrála. Jde o komedii z golfového prostředí Veni, vidi, vici, kde se objevuje jako studentka Tereza po boku Filipa Tomsy alias úspěšného golfisty Honzy. Přestože tento film radikální hereččinu změnu nepotřeboval, kdyby prý byla nutná, Sandra by do toho šla.

"Kdyby se jednalo o nějakou zajímavou roli, která by byla dobře zaplacená, proč ne. Hodně bych ovšem zvažovala, jestli bych šla přímo dohola. Ale asi jo. Spousta lidí pak třeba kvůli nemoci dohola musí, aniž by chtěla. Doufám ale, že to nebude můj případ," přeje si herečka. 

Zdroj, foto: Korzo

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.