Být mladá, musela bych do SuperStar, tvrdí Heidi Janků

14.10.2009 | Revue

Zpěvačka Heidi Janků (46) už letos zvládla devadesát koncertů a třicet jich má ještě před sebou.

Teď dokonce vydala album Heidisky i s DVD. Do showbyznyzu vstoupila díky svému muži, muzikantovi Ivo Pavlíkovi (76), se kterým už žije osmadvacet let. 

"Kdybych byla mladá a chtěla se prosadit ve zpěvu, asi bych musela vlézt do takové soutěže, jako je SuperStar," svěřila se.

Jako mladé zpěvačky si jí před osmadvaceti lety všiml známý muzikant Ivo Pavlík, zamiloval se do ní a rozhodující měrou se podílel na vzestupu úspěšné zpěvačky. Dodnes je jejím producentem, vozí ji na koncerty, a stará se o její kariéru.

"Otázkou je, jestli bych vůbec v SuperStar uspěla, když se tam hlásí takové množství dívek. Můj vstup do showbyznyzu byl úplně jiný. Ivoš si mě našel, někde mě viděl, zalíbila jsem se mu a zdálo se mu, že ze mě něco dokáže udělat. Zamilovali jsme se do sebe a pak to šlo ráz na ráz. Postupně se ze mě snažil udělat úspěšnou zpěvačku. Učil mě zpívat, vystupovat, nakonec mi vytvořil kapelu. Stal se mým celoživotním partnerem a producentem. A dodnes nám to vychází," tvrdí Heidi.

Ivo Pavlík se podílel i na vydání jejího nového alba.
"Sami jsme si album vyrobili, natočili, což není takový problém. Problém je ho pak prodat. Je to můj třináctý albový počin. Na CD jsou moje nejnovější písničky a na DVD moje klipy. Lidé mi psali, že jim chybí moje nové album. Tak jsme jim vyhověli. Na mých koncertech bývá totiž vyprodáno," vysvětluje zpěvačka.

Janků vypadá jako před lety. Stále tak temperamentní a štíhlá.
"V mém věku je třeba cvičit. Ta zemská přitažlivost je strašná sviňa, člověka láká ležet na pohovce. A také nejím všechno, jako kdysi. Ale štíhlou figuru mám nejspíše v genech," myslí si.
 
Zdroj, foto: Korzo

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.