Kuchyňská hádka Vaňkové s Hůlkou:
"Ta cibule je připálená!"

15.10.2009 | Revue

Ostře sledovaný milenecký pár Šárka Vaňková (21) a Daniel Hůlka (41) už má za sebou i několik konfliktů.

A protože se říká, že láska prochází žaludkem, nemá to Šárka s ostříleným, o dvacet let starším milencem vůbec lehké.

A Šárce jde o hodně. Chce svému okolí dokázat, že není jen obyčejná muzikantská Liduška.
Na Danielovi může oči nechat, je do něj zamilovaná až na půdu. Občas dojde i na hádky.
To, co Daniel popisuje jako úsměvnou historku, Šárku trochu rozhodilo. Finalistka SuperStar si totiž hodně zakládá na tom, že umí dobře vařit.

A o co šlo? "Odešel jsem na chvilku z kuchyně a Šárka měla pocit, že se mi tam připaluje zelenina. Tak to ale nebylo, cibulka měla být dohněda, protože to byla bretaňská zelenina, která se dělá na sádle. Šárka to chtěla zachránit a nalila tam olej, a já jsem se strašně rozčílil," líčil zpěvák incident. "Ale jinak Šárka vaří docela slušně," dodal vzápětí na usmířenou.

Svatba? Na koupališti!
Hůlka si umí své partnerky pěkně omotat kolem prstu. I když čtyřicítka je věk, kdy se i muži chtějí usadit. A tak, kdo ví…
Jeho manželství s krásnou tanečnicí Libuškou, později Vojtkovou, skončilo krachem. Danielova slabost pro krásné ženy zavinila i to, že jeho další vážná známost, temperamentní muzikálová hvězda Tereza Duchková, se dokonce kvůli jeho nevěrám vykašlala na kariéru a utekla z Česka. Raději si našla bohatého partnera v zahraničí.

Šárka, o které kolegové tvrdí, že na Daniela měla dávno políčeno, bude muset ze svých požadavků postupně slevovat. A to i v případě, se jí podaří Daniela dotlačit k oltáři.
"Ideální svatba by byla někde v zahraničí, na teplém ostrově, malá a komorní," sní Šárka o svém velkém dnu.
Hůlka je daleko prozaičtější. "Já a svatba? No, možná, že někde na koupališti Na Vyžlovce, kam bych pozval i kamarády, se kterými jsem slavil narozeniny." 

Zdroj, foto: Korzo

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.