Kolář vzkazuje Gottovi:
"Neboj, Karle, ani letos Tě neporazím!"

14.10.2009 | Revue

Muzikálový zpěvák, brzy i trojnásobný otec Petr Kolář (42), se už několikrát umístil v soutěži Český slavík Mattoni na druhém místě za Karlem Gottem.

"Budu rád, když mi lidé pošlou dost hlasů, abych se umístil až za Karlem Gottem. Letos předpokládám, že mě pošlou na třetí místo. Doba je taková, že se my všichni zpěváci moc snažíme. Ani Karel Gott neodpočívá, pořád pracuje, koncertuje a to lidé ocení. Nechme se překvapit. V každém případě děkuji za všechny hlasy, které mi přijdou," říká Kolář.

Zpěvák nyní vydal trojalbum, nazvané Akusticky v Karlíně. Jsou to dvě hudební cédéčka a jedno dévédéčko.

Holka nebo kluk?
"Jde o akustický záznam mých písní za doprovodu smyčcového orchestru Hudebního divadla Karlín. To je moje právě narozené hudební dítě a moje třetí opravdové dítě přijde na svět někdy na konci listopadu. Nechci vědět, jestli to bude holčička, nebo kluk. Buď to bude Jan, nebo Janička," svěřuje se otec už dvacetileté Jolany a šestiletého Petra a dodává. "Ale určitě budu u porodu!"

Petr Kolář se teď raduje, že konečně nastalo podzimní počasí. A kvapem se blíží zima.
"Dlouho bylo moc teplo a to mi nevyhovovalo. Mám rád podzim a těším se už na sníh. Jak jen to bude možné, půjdu si zalyžovat." 

Zdroj, foto: Korzo

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.