Mesárošová je pořád bez chlapa, mlátí je aspoň při boxu

28.01.2010 | Revue

I když Dominika Mesárošová (24) se svými silikonovými pětkami vypadá skvěle, je už skoro rok sama. Proto se vrhla se na thajský box, aby mohla nějakého mužského občas udeřit.

"Chodím pravidelně cvičit a začala jsem dělat thajský box," svěřuje se modelka, která začínala v patnácti letech jako go go tanečnice a má za sebou mnoho milostných příběhů.
"Při boxu se nenechám mlátit, zato mlátím chlapy, trenéry. Někdy spadnu i na zem, ale nosím rukavice. A když člověk ví, jak se to má dělat, jde to. Myslím si, že pro thajský box mám talent."

Zato je to teď horší s jejími milostnými vztahy. Nyní je bez mužského, ale dokonce i bez práce.
"Teď je okurková sezóna, mám volno, nic se neděje, nejsou akce, ani přehlídky… Jsem sama," přiznává Dominika. Ale nic si z toho nedělá, byla na horách a čeká na novou lásku.
"S přáteli jsem si vyrazila do kopců za sněhem. Jezdím už sedm let na snowboardu. Mám nové boty a musela jsem je rozcápnout. Dřív jsem občas bourala, teď už jsem na snowboardu profík."

Dominika je narozena ve znamení Panny a její šťastné číslo je dvanáctka.
"Proto věřím, že si v roce 2012 najdu velkou lásku. Samozřejmě si tak trochu dělám srandu. Možná že přijde nějaký chlap dříve, ale já teď rozhodně nikoho nevyhledávám," uzavřela modelka. 

Zdroj, foto: Korzo

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.